Skip to content

Archive for

25
Feb

Dag 233 – Ta tak i din oppmerksomhet for andre hvis du vil hjelpe noen

Dag 233:

Hva har du gjort i livet ditt som har virkelig hjulpet andres liv rundt om i verden. For de fleste er svaret svært lite eller ingenting, til tross for det bærer mange opprivende følelser i forhold til andres situasjoner. Grunnen til at jeg presenterer deg dette spørsmålet er for å hjelpe deg til å se at de opprivende følelsene ikke har hjulpet disse menneskene, og de vil ​​aldri gjøre det, og Loven om tiltrekning ikke hjelper dem eller deg. Faktisk vil eventuelle negative følelser du opplever for andre føre til at det legges kraftig energi til deres situasjon, så det skaper helt motsatt effekt av hva du ønsker. Ta tak i din oppmerksomhet av deres situasjon, og skift dine tanker og følelser til det du ønsker for dem.

Mor Teresa var dyktig til å se for seg det hun ønsket for de med vanskelige situasjoner i stede for å syns synd på dem

Ved å tenke “stakkars” eller “huff som hun sliter” eller “er han fortsatt syk” eller andre “støttende og medfølende” tanker om noen så vil vi bare sende mer av den “stakkarslige” energien til vedkommende. Ved å tenke “jeg unner henne styrke til å løfte seg opp fra sorgen” eller “nå må den økonomiske situasjonen snu seg for den familien” eller andre måter å se og tenke det du virkelig ønsker for andre så vil energien vi sender ut endre seg også. Så hvis du tenker at “stakkar så tykk hun har blitt” må du heller tenke “nå har hun jammen gått ned litt igjen” eller “jeg unner henne å gå ned i vekt eller komme i bedre form” – så vil hele Universet fokusere med å sende den energien til vedkommende.

Jeg har mang en gang i livet mitt drømt om å være Mor Teresa – den som aldri syns synd på andre, uansett hvor dårlig de har hatt det, men som alltid bare har jobbet ut fra tanken om kjærlighet og styrke for alle. Hun har heller tatt tak i problemene og hjulpet barn til å være lekende vesner i stede for å syns synd på dem.

Da jeg var ung ville jeg bli Oraklet i Delfi, og i tankene mine var jeg det. Jeg hjalp andre til å se løsninger for seg selv og andre slik at de kunne ha det bedre. Jeg tror jeg skal begynne med det igjen.

Ha en oppløftende tankefull dag for andre.

 

– Trinity

————————–