Skip to content

Archive for

19
Feb

Dag 227 – Du kan alltid endre ditt manifest i forhold til din kropp

Dag 227:

Uansett hva du har manifestert i forhold til kroppen din, kan du endre det – inni og utenpå. Begynn å tenke glade tanker og begynne å være lykkelig. Lykke er en følelses tilstand av å være. Du har fingeren på "glad-følelses"-knappen. Trykk den ned nå og holde fingeren fast ned på den, uansett hva du har manifestert.

Du kan alltid endre ditt manifest i forhold til kroppen din

Kanskje det er noe i utsagnet “elsk kroppen din og alt vil endre seg” – kan det tenkes at hver trendy diett egentlig ikke har noe for seg, men at det er tankesettet vårt vi må endre? Kanskje er det så enkelt og så vanskelig? Hold rundt deg selv. Kjenn at du er glad i hele kroppen din. Se deg selv i speilet, gjerne i helfigur slik at du virkelig kan se hvor flott du er. Og når det gjelder innsiden så kan du faktisk helbrede deg selv ved å tenke positivt og helbredende tanker. Mirakler skjer hver eneste dag, bønner blir besvart og mennesker blir bare plutselig helt friske. Kan de ha endret måten de ser på seg selv? Måten de tenker på, eller snakker til meg selv og om seg selv på? Det hadde vært interessant å vite, men i og med at disse filosofiske tankene stadig dukker opp i tankene mine så velger jeg å forsøke å høre på dem. Jeg velger å leve “lettvindt”, jeg bekymrer meg ikke så mye, jeg lar ikke hele verden gå inn på meg. Jeg takker for alt jeg opplever og alt jeg slipper unna. Jeg er nesten aldri syk, bortsett fra når jeg ikke har lyttet til kroppens signaler om å ta det litt med ro.

Nyt den kroppen du har. Bli glad i den på en eller annen måte. Begynn med å finn et par ting du er virkelig fornøyd med og begynn å fokusere på disse og bli glad i disse punktene på kroppen din. Utvid så med et punkt ekstra i måneden og hold fokuset på de punktene du etterhvert har lært deg å være glad i. Glem ikke å like leveren din fordi den renser blodet ditt, eller nyrene dine som lar slaggstoffer renses gjennom de ulike filtrene, og ikke minst hjertet ditt fordi det slår jevnt og trutt og alltid holder liv i deg. Så kan du huske å takke følelsene dine fordi de blir gladere og gladere fra dag til dag, måned til måned.

Med ønske om en god “Elsk-din-kropp” søndag.

 

– Trinity

———————————–