Skip to content

Archive for

18
Feb

Dag 226–Få mer ut av dine ønsker ved å

Dag 226:

Ved å takke for hva du ønsker deg på forhånd turbo-lader du dine ønsker og sender et kraftigere signal ut i universet.

image

Ved nøye planlegging på forhånd vil du sende enda sterkere signaler ut i Universet. Det å sette seg mål i livet, hva vil du oppnå og til hvilken tid vil du oppnå det er essensielt. Hvis målet du har satt deg er et veldig langsiktig mål kan det være utrolig smart å sette noen kortsiktige delmål også, slik at du ser fremskritt og ikke blir missmodig fordi det tar for lang tid før du ser noe resultat i det hele tatt.

Som jeg har fortalt tidligere så skriver jeg ned kort oppsummering av dagens hendelser i en bok, hver kveld. Samtidig passer jeg på å skrive opp noe av det jeg ønsker skal skje dagen etterpå, altså i morgen. I morgen ønsker jeg at jeg skal være kreativ, gjøre unna noe husarbeid, få inspirasjon til fotoprosjektet mitt, snakke med noen det er lenge siden jeg har snakket med, løse et problem på jobben, være i godt humør, ha god bevegelse i kroppen min, osv – som regel preges disse tankene for morgendagen seg av det jeg har opplevd i dag. Kanskje opplevde jeg et problem jeg ikke fikk løst, da søker jeg løsning for det dagen etterpå. Ellers ønsker jeg å være snill, omtenksom, en god leder osv.

Når jeg alikevel skriver disse planene og ønskene ned, passer jeg alltid på å takke for en god dag, takker for det jeg har løst på en god måte, takker for lærdom jeg har fått, takker for at jeg lar ting gå. Og hver eneste dag takker jeg for fri flyt og helhetlige løsninger. Jeg har stor tro på å være takknemlig. Ikke glem å takke for det du opplever, både av gode og dårlige opplevelser, for de dårlige er med på å styrke deg og klargjøre deg til å mestre noe i framtiden. Husk så å slippe de dårlige opplevelsene og ikke ha fokus på de for da vil du tiltrekke deg mer av det.

Jeg tror at det å være fokusert på hva jeg har i vente gjør at jeg løser ting på en bedre måte med hjelp fra Universet. Jeg er veldgi takknemlig for livet mitt og hendelsene i livet mitt.

Med ønske om en takknemlig dag for deg og dine.

 

– Trinity

—–

18
Feb

Dag 225 – Loven om tiltrekning lar tanken få den kraft den trenger for å mestre enhver negativ menneskelig erfaring

Dag 225:

"Prinsippet som gir tanken den dynamiske kraft til å korrelere med sitt objekt, og dermed mestre enhver negativ menneskelig erfaring, er loven om tiltrekning, som er et annet navn for kjærlighet. Dette er et evig og grunnleggende prinsipp iboende i alle ting, i hvert system av filosofi, i hver Religion og i hver Vitenskap. Det er ikke til å komme bort fra kjærlighetens lov. Det er følelsen som formidler vitalitet til tanken. Følelsen er lyst og begjær er kjærlighet. Tanker impregnert med kjærlighet blir uovervinnelig." ~ Charles Haanel (1866-1949)

Loven om tiltrekning er også loven om kjærlighet

Det som gjør at tanken samsvarer til et objekt er kjærligheten. Kjærlighet og tiltrekning er og blir likt hevdes det i Hemmeligheten/ The secret. Det er da jeg trekker paralleller mellom kjærlighet og gode tanker. Når vi føler kjærlighet så føler vi gode tanker og gode følelser. En forelskelse for eksempel gjør at alt føles som det er trukket med et rosa slør. Og i perioder med forelskelse føles livet veldig bra, det er akkurat som alt kommer til meg da. Som om jeg tiltrekker meg alt godt – og det gjør jeg. Nå går det ikke an å gå rundt å være forelsket hele tiden, da blir i alle fall jeg veldig sliten på lang sikt, men når forelskelsesfølelsene dukker opp innimellom så føles det bare helt fantastisk. Følelsen av kjærlighet derimot kan jeg velge å ha i meg hele tiden. Eller når jeg føler at jeg unner noen å ha det vondt – så tar jeg meg selv i det med det samme følelsen dukker opp og tenker, nei – jeg er bedre enn som så. Jeg unner ikke noen å ha det vondt, jeg unner ikke noen å gå i frykt, jeg unner faktisk absolutt alle å ha det bra – å gå i kjærlighet – å oppleve glede, daglig. Jeg håper at alle skal få et snev av en god følelse minst en gang pr dag, slik kan gode følelser bli til flere og flere og til slutt blir vi uovervinnelige.

 

– Trinity