Skip to content

Archive for

10
Feb

Dag 218 – Spill et spill til det føles som virkelighet og vips så blir det det

Dag 218:

Når jeg åpnet mine regninger før overbevise meg selv t om ade var sjekker, ville magen min slå kollbøtte når jeg åpnet dem. Jeg visste at den sterke følelsen av magen min som slo kollbøtte var så kraftig at den bare tiltrakk seg flere regninger. Jeg visste at jeg måtte slette den følelsen, og erstatte den med frydefulle følelser, så jeg kunne bringe mer penger inn i livet mitt. I møte med en haug med regninger, virket dette spillet for meg, og det forandret livet mitt. Det er så mange spill du kan spille, og du vil vite hva som fungerer best for deg ved måten du føler innvendig. Når du later som på denne måten vil resultatet kommer fort!

Når regninger blir til sjekker i følelsene dine vil pengene strømme inn

Tenk deg når regningsbunken føles som en bunke sjekker pålydende samme beløp. Jeg tenker gjerne sånn. Hver gang jeg åpner en regning så ser jeg den som noe som skal inn på min konto og jubler litt, og så tenker jeg at “jeg har råd til det” og at “det alltid skal være nok”, så da blir det vel et slags skuespill for tankene og følelsene mine.

Spill et spill til det føles som virkelighet

Jeg har alltid vært en god skuespiller. Det har vært på godt og vondt. I en periode var masken min så glad at jeg faktisk ble helt utmattet av det. Har du hatt en maske på noen ganger? Oppført deg som motsatsen av det du føler eller har lysst til?

Ha en rik dag!

 

– Trinity