Skip to content

Archive for

9
Feb

Dag 217 – Begynn å forvente store ting og du vil skape livet ditt på forhånd

Dag 217:

Nå kan du kanskje forstå hvorfor en person som sier: "Jeg får alltid parkeringsplasser," får dem. Eller hvorfor en person som sier: "Jeg er virkelig heldig, og Jeg vinner ting hele tiden," vinner det ene etter det andre, hele tiden. Disse menneskene forventer det. Begynn å forvente store ting, og etter som du gjør det, vil du skape livet ditt på forhånd.

Den som har fått parkeringsplass har forventet å finne en og fant en

Har du opplevd det? Som jeg har skrevet tidligere finner jeg oftere og oftere ledig parkeringsplass akkurat der jeg har tenkt meg at den skal være. Derfor har jeg begynt å rekke fram til ting i tide.

Jeg forventer også at jeg skal gjøre en god jobb og jeg gjør faktisk en god jobb. Jeg forventer at jeg skal lære fort og det har jeg jammen meg bevist for meg selv at jeg gjør. Læringskurven i den nye jobben min har vært så bratt at den tipper bakover nå.

Jeg skal begynne å forvente andre ting enn penger, jeg skal begynne å forvente at andre liker meg for den jeg er og ikke for den jeg alltid utga meg for å være. Masken er så og si nede, det føles nakent.

Jeg forventer at jeg skal like meg selv og at jeg igjen skal finne tid til å gjøre det jeg liker aller best her i livet – nemlig å drikke kaffe med en god venninne og å fotografere.

Forvent deg en god dag og du vil få det.

 

– Trinity