Skip to content

Archive for

8
Feb

Dag 216 – Behandle deg selv med kjærlighet og respekt

Dag 216:

Dine handlinger er dine sterke tanker, så hvis du ikke behandler deg selv med kjærlighet og respekt, sender du ut et signal som sier at du ikke er viktig nok, verdig nok, eller fortjener noe. Dette signalet vil fortsette å bli kringkastet, og du vil oppleve flere situasjoner av at mennesker ikke behandler deg bra. Folk er bare effekten. Dine tanker er årsaken. Du må begynne å behandle deg selv med kjærlighet og respekt, slik at du avgir at signal og kommer på denne frekvensen (av kjærlighet og respekt). Da loven om tiltrekning vil flytte hele universet, og ditt liv vil være fullt av folk som elsker og respekterer deg.

love_myself. Jeg må vise meg selv kjærlighet og respekt for at andre kan gjøre det samme mot meg. Mine tanker er årsaken til at andre ikke behandler meg bra

Dine tanker og handlinger er årsaken til hvordan du blir oppfattet og behandlet av andre. Det høres ikke logisk ut, samtidig som det høres helt logisk ut. Merkelig. For snillhet fordrer snillhet, så fremt du ikke kommer ut for noen som virkelig ikke eier et snev av snillhet i seg. Da er det vedkommendes tanker og handlinger som går utover deg og som egentlig sender på frekvensen om at du skal oppføre deg likt tilbake mot vedkommende. Vel, det er da det er godt å være den som kan bryte sirkelen til et medmenneske. Kanskje er din snille handling akkurat det som skal til for at ditt medmenneske kan kjenne kjærlighet og respekt for seg selv.

Skriv ned noe pent om deg selv og til deg selv hver eneste dag i 8 uker - uten å se hva du har skrevet de foregående dagene fortsetter du dag etter dag. Så etter 8 uker kan du lese det du har skrevet om og til deg selv

Det er ikke lett å huske på å tenke gode tanker om seg selv. Derfor vil jeg oppfordre og kanksje utfrodre deg til å skrive ned noe pent om deg selv og noe pent til deg selv hver dag i 8 uker. Ikke les det du skriver underveis, vent de åtte ukene før du leser gjennom det du har skrevet. Bare å kreve av deg selv at du skal sette ned disse ordene på et papir (eller på data’n din) så vil tankene dine tvinges til å tenke godt om deg selv.

I kjærlighet og respekt for meg selv og andre.

 

– Trinity