Skip to content

Archive for

7
Feb

Dag 215 – Månedens utfordring – Husk å takke for ALT

Dag 215:

Universet elsker takknemlighet, så forsøk for denne måneden å foreta en forpliktelse til å takke hver dag. Hver dag ser du etter ting du kan være takknemlig for. Gjør "takk" til ditt slagord. Når du går fra ett sted til et annet, si "takk" for hvert skritt. Begynn hver dag med ordet "takk", og gjør din siste tanke om kvelden til å takke for dagen. Vær takknemlig under alle omstendigheter, uansett hva som skjer rundt deg. 30 dager med takknemlighet vil forandre ditt liv hinsides. Når du utstråler og lever ut takknemlighet trykker du på bryteren til Universet, og det vil levere alt godt til deg, og i et tempo som passer intensiteten i takknemlighet din. Kom med det Universet! Takk! Takk!

Annie Leibovitz. Jeg tenker takknemlighet når jeg ser dette bildet. Tusen takk for at noen passer på de små og svake

Jeg har bestemt meg for å fortsette med å takke i nattboken min, eller dagboken som den også kan kalles. Jeg skal også forsøke å takke for hvert steg jeg tar i den lange gangen på jobben.

Banksy. Det er fult mulig å være takknemlig for hva som helst til alle tider 

Bare å øve på å si “Takk” kan bli en utfordring. Tidligere brukte jeg å takke hele tiden, men så opplevde jeg at jeg ble sett ned på fordi jeg var så høflig. Det endte med at jeg utslettet meg selv, og jeg tror ikke det er meningen ved å være takknemlig. Jeg takket alltid for hjelpen. Jeg takket for service i butikker, på kaffeer, når folk slipper meg først gjennom en dør eller inn på bussen. Eller når noen tar hensyn til meg på noe slags vis, men så lenge dette ble mottatt med at andre sniker og andre utnytter meg og den snillheten jeg var i besittelse av så ble det bare utmattende. Nå prøver jeg å takke mer og mer igjen, for det er jo utrolig hyggelig. Man kan si mangt om Amerikanere som er påtatte, kyniske, grunne osv, men én ting er sikkert; jeg hadde gjerne byttet bort dypheten og kulden i nordmenn mot den overfladiske, høflige og tilsynelatende trivelige amerikaner. De hilser i alle fall på hverandre, de takker for møtet med en annen ol, det er mer enn Ola og Kari Nordmann gjør.

Nå er det på tide å ta tilbake “Takk”! Det er på tide å eie “Takk”! Det er på tide å være sterk nok til å ytre “takk”.

Med ønske om en takknemmelig dag til deg, fra meg som er veldig takknemlig for at nettopp du stakk innom og leste hva jeg skrev i dag.

 

– Trinity