Skip to content

Archive for

2
Feb

Dag 211 – Loven om tiltrekning reflekterer og gir tilbake nøyaktig det du fokuserer på

Dag 211:

Loven om tiltrekning reflekterer og gir rett og slett tilbake til deg nøyaktig hva du fokuserer på med dine tanker. Med denne kraftige kunnskap, kan du fullstendig forandre omstendigheter og arrangement i hele ditt liv, ved å endre måten du tenker.

Loven om tiltrekning reflekterer og gir deg tilbake nøyaktig det du fokuserer på. Dronningens store skrekk var at Snøhvit skulle være vakrere enn henne, og hva skjer? JO, Snøhvit blir vakrere enn henne

Uansett hva du tenker på så får du det tilbake, har du lagt merke til det selv? Jeg har jo nå holdt på med dette i over 200 dager nå, og jeg ser at når jeg tenker på folk så dukker det opp et tegn fra vedkommende en av de nærmeste dagene. Det kan være direkte kontakt eller det kan være at jeg snubler over noe felles.

Jeg finner stort sett alltid parkeringsplass nå. Jeg begynner å ha en god magefølelse, kunnskap og erfaring å gå etter i den nye jobben min. Jeg fikk også jobb – så snart jeg hadde innrømmet at jeg var uten jobb begynte ting å skje.

Så laget jeg tre ønskelister for 2011, og flere av de tingene har kommet min vei. Det kjennes helt utrolig spennende ut. Jeg håper virkelig at andre opplever det samme som meg ved å følge med på “Dagens tekst”.

 

– Trinity