Skip to content

Archive for

1
Feb

Dag 210 – Du har alltid et valg! Alltid!

Dag 210:

Loven er ufeilbarlig og presis, og det står at dominerende tanker og følelser vil komme tilbake til deg som livet ditt. Enten du tror pessimistiske tanker eller positive tanker, arbeider loven usvikelig i hvert eneste øyeblikk av livet ditt, basert på disse tankene. Pessimistiske tanker bringer et liv fullt av pessimisme, og gode tanker og følelser bringer et liv fylt med alt godt. Valget er ditt!

Hjerter er veldig in igjen - la de inspirere deg også til positive tanker slik de gjør for meg

Med det samme du begynner tankerekken din i halvsøvne når du holder på å våkne så tar du dagens første valg. Når du slår øynene åpne så blir du mer og mer bevisst de valgene du tar. Kjenn etter om det er disse valgene du ønsker å ta i dag. Når du spiser din frokost (eller kanskje ikke) så tar du opp til flere valg. Pass på at de er gode og positive. Det er opp til deg. Du bestemmer – Alltid! Du kan velge å være et godt menneske i dag, du kan velge å prøve å gjøre noe bra for deg selv og en annen i dag. Du kan alltid velge om du vil føle deg lett eller tung, glad eller nedstemt, snill eller sint. Du velger om du vil ta fram dine egne problemer når du møter andre eller ikke. Du velger hele tiden.

Det er ditt liv, om du lar noen andre ta disse valgene for deg, lar deg påvirke av andres valg, så ta ansvar for ditt liv. Sett grenser for hvordan andres valg får lov til å påvirke deg. Støtt opp om den positiviteten du opplever i løpet av dagen og la denne gjennomtrenge livet ditt. Stå på! Jeg vet at du kan greie det! Det er bare du som har makt til å gjøre livet ditt positivt. Ikke hør på andre, de har ikke peiling på deg og ditt liv. Ta ditt valg i dag.

Lykke til!

 

– Trinity