Skip to content

Archive for

29
feb

Dag 237 – Avled deg selv med å ha strategier for hvordan snu tankene dine når de blir negative

Dag 237:

Lag en liste over noen Secret Shifters – eller – Hemmelige Endringsstrategier å ha opp ermet. Ved Secret Shifters, mener jeg ting som kan forandre dine følelser på et blunk. Det kan være vakre minner, fremtidige hendelser, morsomme øyeblikk, natur, en person du elsker, din favorittmusikk. Så hvis du finner deg selv i en stemning av sinne eller frustrasjon eller ikke har noen god følelse, snu deg til dine hemmelige strategi (Secret Skiftere) listen og fokusere på en av dem. Ulike ting vil skifte deg til forskjellige tider, så hvis en ikke fungerer, gå til en annen. Det tar bare ett minutt eller to med å endre fokus til å skifte selv og skifte frekvens.

I skogen ved et vann, eller ved sjøen gir god stemning for megVakre blomster kan hjelpe meg å snu følelsene mine på et blunk

Religion kan hjelpe noen som strategier for å endre tankesettGode minner fra reiser og andre ting kan hjelpe meg med å snu tankene mine

Kjæledyr kan være veldig effektivt mot negative tanker og følelserVakker kunst kan endre mine tankefokus - lett

Det er mange måter og metoder for å endre sine tankesett. Har du prøvd Mindfullness, meditasjon, lese en bok eller bare se på bilder og tenke på gode minner?

Se for deg en stabil skigard og tenk på hva den står i mot av vær og vind og kjenn om ikke du også er like sterk som denne

– Trinity

————————–

28
feb

Dag 236 – Takknemlighet bringer hele sinnet nærmere harmoni

Dag 236:

"Hvis det er en ny tanke for deg at takknemlighet bringer hele sinnet nærmere harmoni med de kreative krefter i universet, anse det vel, og du vil se at det er sant." ~ Wallace Wattles (1860-1911)

Takknemlighet for de små oppleveler i livet gir veldig god harmoni

 

– Trinity

——————–

27
feb

Dag 235 – Universet er et speil og dine dominerende tanker reflekteres til deg

Dag 235:

I det øyeblikket du spør, og tror og vet at du allerede har det i det usynlige, skifter hele universet for å bringe det til deg. Du må handle, snakke, og tenke, som om du har det nå. Hvorfor? Fordi Universet er et speil, og Loven om tiltrekning speiler tilbake til deg dine dominerende tanker.

Universet skifter for å bringe til deg det dine dominerende tanker tenker på_MittBarn

Universet gjør alt det kan for å speile det dine dominerende tanker tenker. Denne påstanden fra Hemmeligheten/ The Secret skremmer meg og gleder meg. Jeg vet ikke hvor ofte jeg har lest denne påstanden dette halve året jeg har holdt på å blogge fra Appen, men snart håper jeg det synker inn i mitt indre så jeg kan forstå det.

 

 

– Trinity

———————-

26
feb

Dag 234 – Dine vedvarende tanker gir deg din erfaring

Dag 234:

Ingenting kan komme inn i din erfaring med mindre du oppsummerer det gjennom vedvarende tanker.

Erfaring gjennom vedvarende tanker

Jeg har alltid visst at mine tanker, mine handlinger og min viten er det som utgjør mine erfaringer. Jeg har et helt lass med erfaringer, både gode og dårlige, og det er noe jeg ser på som mine styrker. Det er ikke alle erfainger jeg har lært av, men jeg håper jeg ikke skal gjøre samme tabber flere ganger.

Bygg deg opp din egen erfaring. Reflekter over dine erfaringer og se hva du kan få ut av dem. Lykke til.

 

– Trinity

———————

25
feb

Dag 233 – Ta tak i din oppmerksomhet for andre hvis du vil hjelpe noen

Dag 233:

Hva har du gjort i livet ditt som har virkelig hjulpet andres liv rundt om i verden. For de fleste er svaret svært lite eller ingenting, til tross for det bærer mange opprivende følelser i forhold til andres situasjoner. Grunnen til at jeg presenterer deg dette spørsmålet er for å hjelpe deg til å se at de opprivende følelsene ikke har hjulpet disse menneskene, og de vil ​​aldri gjøre det, og Loven om tiltrekning ikke hjelper dem eller deg. Faktisk vil eventuelle negative følelser du opplever for andre føre til at det legges kraftig energi til deres situasjon, så det skaper helt motsatt effekt av hva du ønsker. Ta tak i din oppmerksomhet av deres situasjon, og skift dine tanker og følelser til det du ønsker for dem.

Mor Teresa var dyktig til å se for seg det hun ønsket for de med vanskelige situasjoner i stede for å syns synd på dem

Ved å tenke “stakkars” eller “huff som hun sliter” eller “er han fortsatt syk” eller andre “støttende og medfølende” tanker om noen så vil vi bare sende mer av den “stakkarslige” energien til vedkommende. Ved å tenke “jeg unner henne styrke til å løfte seg opp fra sorgen” eller “nå må den økonomiske situasjonen snu seg for den familien” eller andre måter å se og tenke det du virkelig ønsker for andre så vil energien vi sender ut endre seg også. Så hvis du tenker at “stakkar så tykk hun har blitt” må du heller tenke “nå har hun jammen gått ned litt igjen” eller “jeg unner henne å gå ned i vekt eller komme i bedre form” – så vil hele Universet fokusere med å sende den energien til vedkommende.

Jeg har mang en gang i livet mitt drømt om å være Mor Teresa – den som aldri syns synd på andre, uansett hvor dårlig de har hatt det, men som alltid bare har jobbet ut fra tanken om kjærlighet og styrke for alle. Hun har heller tatt tak i problemene og hjulpet barn til å være lekende vesner i stede for å syns synd på dem.

Da jeg var ung ville jeg bli Oraklet i Delfi, og i tankene mine var jeg det. Jeg hjalp andre til å se løsninger for seg selv og andre slik at de kunne ha det bedre. Jeg tror jeg skal begynne med det igjen.

Ha en oppløftende tankefull dag for andre.

 

– Trinity

————————–

24
feb

Dag 232 – Uansett hva sinnet kan tenke det kan oppnå

Dag 232:

"Uansett hva sinnet … kan tenke det kan oppnå." ~ W. Clement Stone (1902-2002).

image

Da skal jeg begynne å tenke på at jeg har ny sykkel slik at jeg snart kan sykle til og fra jobb. Og det skal være en dame terrengsykkel for jeg liker å sykle i skogen også. Nå er det nesten to år siden jeg kunne sykle pga knebruddet – dette året har jeg satt min lit til.

Hva tenker du på som du vil oppnå?

Jeg tenker også på at jeg skal oppnå en master i ledelse. Og at jeg skal bo nærme sjøen og ha muligheten til en god ferie.

 

– Trinity

l.

23
feb

Dag 231 – Slipp vanskeligheter fra din fortid

Dag 231:

Slipp vanskeligheter fra din fortid, kulturelle koder og sosiale oppfatninger. Du er den eneste som kan skape det livet du fortjener.

Slipp vanskeligheter fra fortiden. Da må nok mange minner fra barne-, ungdoms- og videregående skole raderes...

Vanskeligheter fra fortiden finnes friskt i minnet, bare jeg velger å tenke at det har vært vanskeligheter så dukker alle opp i tur og orden. Kulturelle koder – de finnes jo i alle varianter og gjennom hele livet. Disse kodene kan være; kulturell bakgrunn, min er blant annet at jeg er fra trøndelag. En større kode er vel om man kommer fra et annet land, en annen kultur og religion. Det kan også være en gruppe tilhørlighet. Sosiale oppfatninger er for eksempel å føle seg mindre verdt enn naboen, vennene, kollegaer ol. Det skjer også når vi generaliserer og kategoriserer mennesker rundt oss ut fra hvilken sosial kontekst de hører til. Eksempel er “alle som bor på Grønnland kriminelle” eller “alle eskimoer liker tran” eller “trege trøndere” – her kan du bare la fantasien løpe løpsk for hvordan du plasserer mennesker i båser ut fra kultur, sosial og kulturell tilhørlighet. Ved å slutte å kalle meg “treg trønder” så vil jeg sikkert endre syn på meg selv, jeg vil få en tankegang om at jeg ikke er treg lenger og kanskje til og med oppnå ting i et annet tempo. Jeg får vel også slutte å tenke på alt det nedlatende lærere sa om meg i oppveksten, om at jeg ikke kom til å bli til noe, og heller innse at jeg faktisk har blitt noe – og tillate meg selv å tro at jeg faktisk har blitt noe. Selv om de ikke hadde tro på at den 18 årige meg skulle kunne gjennomføre noen form for skolegang, så har jeg jo faktisk gjort det. Til nå har det blitt 8 år på høgskole og universitet – og enda er jeg ikke fornøyd med at jeg har prestert det, nettopp fordi jeg stadig husker at jeg ikke skulle kunne bli til noe. Vel, nå holder jeg på å ta et oppgjør med så mangt og meget og jeg skal tillate meg selv å tenke at jeg har greidd. Jeg har prestert. Jeg har mestret. Jeg mestrer videre. Jeg er en fantastisk leder – og en veldig god venninne ble ikke overrasket da jeg våget å innrømme det for henne. Jeg derimot er kjempe overrasket.

Jeg har overrasket meg selv gjennom hele livet. Og nå begynner jeg å innse det. Jeg har nådd langt over det jeg trodde for 20 år siden at jeg skulle greie. Og nå ser jeg at jeg har mye å gå på.

Når det gjelder å “fortjene noe” så tenker jeg ikke sånn lenger. Jeg tenker mer og mer at jeg bare er her og nå. Jeg gjør ting fordi jeg har lysst og fordi det passer sånn akkurat her og nå. Jeg har hørt en del på Caroline Myss og hun hevder at “å fortjene” gjør oss til avhengige – en form for missbruk av absolutt alt for å oppnå noe. Nå skal jeg kose meg med denne fordi jeg fortjener det – har du hørt den unnskyldningen for å ta en sjokoladebit? Hvorfor ikke bare ta den sjokoladebiten fordi den smaker godt, du blir glad av den og du liker den? Vi gjør alt mulig for å oppnå anerkjennelse fra andre – fordi vi fortjener det – vel da setter jeg meg selv i en offerrolle, og det vil jeg jo ikke. Jeg vil ikke ha anerkjennelse fra noen fordi jeg har gjort meg fortjent til det. Jeg vil ha anerkjennelse fordi den andre virkelig setter pris på det jeg har gjort eller sagt, eller bare fordi jeg er den jeg er. Ellers er det blitt mye viktigere for meg å stole på at jeg faktisk gjør en god jobb.

Gi slipp på alt det negative i livet – og det positive vil blomstre.

damn

 

– Trinity

_________________

22
feb

Dag 230 – Si noe pent om deg selv. Begynn å bruk; “JEG ER” når du tenker på og snakker om deg selv

Dag 230:

Begynn å bruke de to mektigste ord, JEG ER, til din fordel. Hva med "JEG ER mottaker av alt det gode. JEG ER glad. JEG ER nok. JEG ER frisk. JEG ER kjærlighet. JEG ER alltid i tide. JEG ER evig ungdom. JEG ER fylt med energi hver eneste dag."

Jeg er

Hva er du?

Jeg er flink til utrolig mye. Jeg er blid. Jeg er omtenksom. Jeg er rettferdig. Jeg er barnslig. Jeg er trivelig. Jeg er harmonisk. Jeg er kjærlighet. Jeg er frisk. Jeg er nok for meg. Jeg er evig ungdom. Jeg er fylt med energi hver dag. Jeg er glad. Jeg er rik. Jeg er stolt. Jeg er fornøyd. Jeg er liv.

Bruk dagen i dag til å finne ut hva du er – så skal jeg finne ut mer av hva jeg er.

 

 

– Trinity

————————

21
feb

Dag 229 – Alle visualiserer, bevisst eller ubevisst

Dag 229:

"Alle visualiserer om han vet det eller ikke. Visualisering er den store hemmeligheten til suksess." ~ Genevieve Behrend (c 1881-1960)

Da jeg så etter bilde for dagens tekst kom jeg over denne linken - Glabladet forsøker å skrive om visualisering og selvutvikling http://www.glabladet.no/2009/08/kraften-av-aa-visualisere/

Hvis det virkelig er sant at alle visualiserer, så anbefaler jeg å gjøre det bevisst. Hvis du gjør det bevisst kan du kontrollere utfallet i mye større grad. Sett deg selv mål, visualiser dem – og nå dem med rett tankefokus. Lag deg selv et visionboard – visualiser deg selv i dine mål – og nå dem. Hold fokus på hva du vil, for om du visualiserer uten mål og mening vil livet ditt nå det du tenker på uansett. Hvis du går rundt og er redd så er det jo det du visualiserer og da er det det du får fram. Tenk på det.

 

– Trinity

———————

20
feb

Dag 228 – Penger kommer lett og ofte til meg

Dag 228:

Hvis du har hatt tanker om, "Jeg må jobbe virkelig hardt og sliter med å få penger," la dem fare umiddelbart. Ved å tenke disse tankene sender du på den frekvensen, og disse tankene ​​ble bildene av din livserfaring. Ta Loral Langemeiers råd, og erstatte disse tankene med; "Penger kommer lett og ofte."

DSC00464

I går hørte jeg om en kollega som fortalte at hun hadde fått en saftig fartsbot og prikker i førerkortet, hun visste ikke hvordan hun skulle betale for boten så hun bestemte seg for å tippe Lotto. Da hun skulle levere Lottokupongen til kommisjonæren lurte hun på hvor mye penger hun hadde på spillkortet sitt slik at hun visste hvor mye hun kunne tippe for. Kommisjonæren sa at han kunne godt skrive det på en lapp for henne, og da lo hun og sa hun trodde kanskje det sto ca 125,- der. Kommisjonæren ble helt stille og fortalte at han uansett kunne skrive opp beløpet. Da hun mottok lappen sto det over 6000,- på spillkontoen hennes og hun fortalte at det føltes som om hun hadde blitt mange-millionær for det var mye mer enn det hun trengte for å betale boten sin. Da fortalte jeg henne om Loven om tiltrekning og at det er mulig å få det vi trenger ved bare å be om det og leve som om vi allerede har pengene.

Har du opplevd noe lignende?

La tankene om dårlig råd fare, la tankene om rikdom få komme til.

 

– Trinity

—————————-