Skip to content

Archive for

23
Jan

Dag 201 – Gi der du kan så vil flyten begynne å gi tilbake til deg

Dag 201:

En effektiv måte å tiltrekke seg penger, er å begynne å gi. Gi der du kan. Hvis du bare kan gi en krone begynner flyten av penger. Du kan gi på mange andre måter som er like kraftige. Gi kjærlighet og takknemlighet til folk, sett pris på andre. Gi takknemlighet for hva du har. Gi en hjelpende hånd, en snill gest, et smil, og det beste av deg selv til alle du møter. Etter som du tar affære gjennom å gi oppriktig, vil loven om tiltrekning svare, og du vil bli gitt til på alle områder av livet ditt gjennom mennesker, omstendigheter og hendelser. Du kan ikke lure loven om tiltrekning. Din giverglede må være oppriktig og du må føle det i hjertet ditt.

Hvis du ikke kan hjelpe hundrevis av mennesker, så kan du i alle fall hjelpe en

 

– Trinity

23
Jan

Dag 200 – Livet skjer ikke for deg, du skaper det

Dag 200:

Den Store Hemmeligheten i livet er Loven om tiltrekning. Loven om tiltrekning kan også bli kalt Loven om skapelsen. Med andre ord, livet skjer ikke for deg, du skaper det.

Livet kommer ikke til deg, du skaper det - gjør det beste ut av livet dittDu skaper livet, så gjør noe morsomt med det

Det er opp til den enkelte av oss å gjøre det beste ut av det livet vi lever i denne omgang. Vi har bare en sjanse. La oss nyte det, gjøre noe morsomt, ta noen gode valg for deg selv. Utfordre deg selv, utforsk ditt indre, gransk ditt ytre og gjør det beste ut av de mulighetene du velger at du har.

 

– Trinity

23
Jan

Dag 199 – Albert Einstein kjente også Hemmeligheten

Dag 199:

Marci Shimoff delte et herlig sitat fra den store Albert Einstein: "Det viktigste spørsmålet ethvert menneske kan stille seg er; «Er dette et vennlig Univers?»" Når du kjenner til Loven om tiltrekning, er det eneste svaret; "Ja, universet er vennlig." Hvorfor? Fordi når du svarer på denne måten, må Loven av attraksjonen la deg oppleve det. Albert Einstein stilte dette mektige spørsmålet fordi han visste at Hemmeligheten/ The Secret. Han visste ved å stille spørsmålet ville det tvinge oss til å tenke og gjøre et valg. Han ga oss en flott mulighet, bare ved å stille spørsmålet.

Når Albert Einstein stiller spørsmålet og kjenner til Loven om tiltrekning er det vel på tide å lytte til den intellektuelle?

 

– Trinity