Skip to content

Archive for

20
Jan

Dag 198 – Alle ting er energi derfor er det lett å tiltrekke seg akkurat det du ønsker

Dag 198:

Vi kontrollerer hyppigheten av vår energi gjennom våre tanker, følelser og oppfatninger. Hvis vi er overveiende positiv og føler gode følelser, tiltrekker vi likedan positiv energi i alle områder av våre liv. Hvis vi lever i frykt, maktesløshet, bebreidelse, eller noen andre negative følelser, tiltrekker vi lik negativ energi inn i våre liv. Etter som at hver eneste ting er energi, vil positiv energi trekke positive mennesker, omstendigheter og hendelser inn i våre liv. Negativ energi tiltrekker negativ energi, som vi vil oppleve gjennom negative mennesker, omstendigheter og hendelser.

Soloppgang over Namibias fjellkjede som grenser til Namibiaørkenen - dette bildet gir meg alltid positive minner

Dagens tekst taler veldig bra for seg selv. Jeg lar den gjøre det. Jeg bare oppfordrer til å finne noe som alltid gir deg gode følelser og tanker, slik at du alltid kan la følelsene og tankene gå innom der når du oppdager at du er i negativ energi.

Ha en positiv fredag.

 

– Trinity

20
Jan

Dag 197 – Forvent det du ønsker deg–Forventning er en sterkt tiltrekkende kraft

Dag 197:

Forventning er en sterk tiltrekkende kraft, fordi den trekker ting til deg. Som Bob Proctor (omtalt i Hemmeligheten/ The Secret) sier: "Lengsel forbinder deg med tingen du ønsket og forventningen trekker det inn i ditt liv." Forvent de tingene du ønsker, og forvent ikke de tingene du ikke vil ha. Hva forventer du nå?

Forvent at ønskene dine skal komme til deg

Herlig – denne endringen ønsker jeg meg. Jeg har sluttet å forvente meg noe fordi jeg går rundt og frykter at jeg skal bli skuffet. Nå ser jeg hvor utrolig dumt det er av meg. Jeg skal slutte med frykten for skuffelse, blir jeg skuffet – ja så får jeg tillate meg selv det. Nå skal jeg rense tankene mine for det jeg ikke ønsker meg og bare fylle opp med alt jeg ønsker meg.

 

– Trinity