Skip to content

Archive for

17
Jan

Dag 195 – Tenk rikdom og Universet vil bringe deg rikdom

Dag 195:

Nå som du vet om Hemmeligheten/ The Secret, vil du vite at når du ser noen som er rik har vedkommende persons dominerende tanker vært rikdom og ikke knapphet, og at de har tiltrukket seg rikdom – enten de gjorde det bevisst eller ubevisst. De fokuserte på tanker om rikdom og universet flyttet folk, omstendigheter og hendelser for å levere rikdom til dem. rikdommen som de har, har du også. Den eneste forskjellen mellom deg og dem er at de trodde på tankene om å bringe rikdom til dem. Din rikdom venter på deg i det usynlige, og for å bringe det inn i den synlige verden så må du tro på rikdom!

Graffiti artisten Banksy - penger i den synlige og usynlige verden - Your money is waiting for you in the invisible, and to bring it into the visible, think wealth!

Jeg fant nok et beskrivende bilde av et av graffiti artisten Banksy. Hvis mange nok ikke greier å tenke rikdom så soper de pengene under tepper, inn i vegger og overalt der vi ikke kan se de. Så da er det bare om å gjøre for oss å forandre tankene våre slik dagens tekst foreslår. Tenk rikdom og pengene som er usynlig vil dukke opp til akkurat deg.

Så det er bare å forsyne seg – det er mange nok som ikke greier å løsrive seg fra tanken om knapphet. “Jeg har mer enn nok” – “Det har jeg råd til” – “Skal jeg dele litt med deg” – “La meg spandere” dette skal visstnok være tanker som kan være med og endre tankene om knapphet til rikdom – ja, i følge Hemmeligheten/ The Secret.

Med ønske om en berikende dag

 

– Trinity