Skip to content

Archive for

16
Jan

Dag 194 – Dine gode følelser gir tilbakemelding til Universet om å sende enda flere av de samme følelsene

Dag 194:

Etter som du har kontroll over følelsene dine, kan du skyve bryteren oppover og forsterke dem. Når du forsterke dine gode følelser og med vilje øker dem, er du på mottakerfrekvensen av Universet. Universet ønsker å gi deg alt, men du må være på frekvensen for å motta. Dine gode følelser er din tilbakemelding på at du har stilt inn frekvensen til Universet.

Hvis du ikke finner dine gode følelser oppsøk et vakkert sted og kjenn de gode følelsene dukke opp - still så disse følelsene inn på Universets frekvens for å motta mer av de gode følelsene

Hvis du ikke finner dine gode følelser, anbefaler jeg å oppsøke et vakkert sted og kjenn på de gode følelsene som dukker opp – still så disse følelsene inn på Universets frekvens for å motta mer av de gode følelsene og skyv bryteren oppover for å justere de gode følelsene enda høyere.

Nyt mandagen med en god kopp kaffe og samtale med en god venn – så vil du også ha justert de gode følelsene. Jeg skal i alle fall få til det i dag – og det til og med midt i arbeidstiden. Er jeg ikke heldig? Dermed er det viktig at jeg samler opp de gode følelsene jeg får nettopp i den settingen jeg vet jeg skal være i i lunsjpausen min i dag. Jeg skal verdsette dem og ta de med meg utover dagen. Dermed vil det være mulig for meg å sende på den frekvensen i noen dager og hvem vet, kanskje dukker muligheten opp igjen om ikke så lenge.

 

– Trinity