Skip to content

Archive for

14
Jan

Dag 192 – Bevissthet og oppmerksomhet

Dag 192:

Sannheten er at universet har svart deg hele livet ditt, men du kan ikke motta svar med mindre du er bevisst. Vær oppmerksom på alt rundt deg, fordi du får svar på spørsmålene dine i hvert øyeblikk av dagen. Kanalene disse svarene kan tenkes å komme i er ubegrenset. De kan leveres i form av en avisoverskrift som tiltrekker seg oppmerksomheten din, eller overhøre noen snakke, eller en sang i radioen, eller skilting på en lastebil som kjører forbi, eller mottar en plutselig inspirasjon. Husk å huske, og bli oppmerksom og bevisst.

Svar i ulik form, du må bare være bevisst på å følge med på hva som skjer rundt deg

Kanskje er det til og med noen som får et svar ved å lese det jeg skriver på bloggen min. Jeg skulle kanskje ha fulgt bedre med på hva jeg skriver selv også, kanskje noen av Universets svar faktisk kommer til meg gjennom mine refleksjoner eller gjennom dagens tekst.

Jeg har ofte følt at sanger “snakker” til meg, for jeg får plutselig lysst til å lytte til teksten av en sang. Jeg tenker også på det når noen plutselig begynner å synge eller nynne på en sang i nærheten av meg. Jeg har nok aldri tenkt på at avisoverskrifter kan være “rettet mot meg”. Etter jeg begynte med disse tekstene har jeg dog begynt å føle at jeg mottar svar. Hvis jeg får en følelse så forsøker jeg å gå for den.

Bevissthet og oppmerksomhet får være dagens stikkord for meg.

 

– Trinity