Skip to content

Archive for

10
Jan

Dag 188 – Din nåværende virkelighet er et resultat av de tanker du har tenkt

Dag 188:

Din nåværende virkelighet eller ditt nåværende liv er et resultat av de tanker du har tenkt. Alt dette vil endre seg totalt når du begynner å endre dine tanker og dine følelser.

Jeg har alltid vært fascinert av fyrlykter

Dagens tekst er både hyggelig og skremmende. Det kommer helt an på hvilken livssituasjon du befinner deg i akkurat nå. Noen syns sikkert de har det så bra som de kan tenke seg å ha det og at det er et resultat av hardt, ærlig arbeid. Andre tenker kanskje de ikke fortjener å ha det så tungt og slitsomt som det de har det akkurat nå – og i den måten å tenke på så er det formulert en del negativevibrasjoner til den frekvensen du sender på. Og så er det atter noen som tenker at de har virkelig fått det akkurat slik de fortjener – enten fordi de har vært så gode eller fordi de har vært så slemme. Det er mange måter å se dagens tekst på.

Selv begynner jeg å tenke på fyrlykter. Jeg har alltid vært fascinert av fyrlykter – eller fyrtårn som jeg kaller dem. Jeg liker at de står og lyser opp urolige og farlige farvann slik at det er mulig å unngå dem. I gamle dager var det også mulig å søke tilflukt hos fyrvokteren hvis uhell først var ute. Det er ikke til å komme unna at jeg har hatt noen tunge perioder i livet mitt, ting jeg ikke snakker så ofte om – bare refererer til den tunge tiden, og da begynte jeg å male fyrtårn – og det er spesielt ett som hjalp meg til å holde fokus. Fyrtårnet fikk meg til å stadig minne meg selv på hva som var målet og det gjorde meg rolig, selv om havet stormer som værst og bølgene er meterhøye så vil alltid havet roe seg og bli blikkstille i perioder – og når jeg nå tenker på det så er alltid havet blikkstille ett eller annet sted selv om det ikke er det utenfor der jeg bor akkurat nå. Det er alltid håp om at livet skal være som havet. Bare ved å minne meg selv på at det kommer roligere og bedre tider så begynte også livet mitt å endre seg. Smått om senn, men absolutt til det bedre.

Da jeg var i en tung periode i mitt liv malte jeg fyrtårn/ fyrlykter

Jeg håper du kan finne ditt eget “fyrtårn” som minner deg på bedre tider – ved å minne deg selv på det så vil du endre tankene dine, akkurat som jeg gjør. Lykke til

 

– Trinity