Skip to content

Archive for

9
Jan

Dag 187 – Se de tingene du ønsker deg som allerede dine

Dag 187:

"Se de tingene som du ønsker som allerede dine. Vit at de vil komme til deg ved behov. Så la dem komme. Ikke bekymre og bekymre deg for dem. Ikke tenk på din mangel av dem. Tenk på dem som dine, som om de tilhører deg, som om de allerede er i din besittelse." ~Robert Collier (1885-1950).

Ønsk det - drøm det - gjør det

Det fantes kloke menn for over ett hundre år siden, og enda har vi ikke greid å gjøre noe lignende? Hvordan er de mulig å få inn denne kloke lærdommen “med morsmelka”? Handler det om janteloven fortsatt? Skal vi ikke lære oss dette fordi vi kan bli bedre enn alle andre? Eller kanskje har denne lærdommen ligget brakk en periode fordi mennesker gjerne skal gjøre sine egen feil (generasjon etter generasjon)?

Ja det ble en mandag morgen med mange spørsmål uten direkte svar.

design my life - I am the best designer for me

Har du satt deg nyttårsforsett? Jeg har ikke noen utenom de jeg allerede hadde startet på. Nemlig å skape mitt liv. Jeg er den beste sjefen for meg – jeg er den som vet hva jeg ønsker meg og som kan gjøre noe med det. Jeg har bestemt meg for å fortsette å tenke positivt og se om det kan få positive følger. Det verste som kan skje er jo at det ikke skjer noe – men da har jeg i alle fall dagdrømt litt, og det er ikke så verst å kunne det heller.

Så jeg tar sjansen – jeg skal forsøke å se om intuisjonen min, det gode humøret mitt og positive ting kan bare dukke opp i livet så lenge jeg bare ønsker det hardt nok.

Ha en strålende mandag og uke.

 

– Trinity