Skip to content

Archive for

6
Jan

Dag 184 – For å gjenopprette harmonien i et hvilket som helst forhold må du fokusere på det du setter pris på hos den andre

Dag 184:

Hvis du vil gjenopprette harmonien i et forhold, fokuser på hva du setter pris på hos den andre personen, og ikke det du klager over. Når du fokuserer på de fantastiske tingene og du setter pris på dem, vil du bli forbløffet over hvor mange flere ting å sette pris plutselig vises i den andre personen.

For å gjenopprette harmonien i et forhold må du fokusere på det du setter pris på hos den andre

Når jeg leser dagens tekst slår det meg at dette ikke bare gjelder i parforhold, men også i forhold til venner, kollegaer og andre. Enkelte som arbeider mye sammen over flere år blir veldig godt kjent med hverandre, på godt og vondt, her er det lett å glemme å holde fokus på det som er bra hos den andre, men desto viktigere.

Jeg vet med meg selv at jeg alltid er flink til å gi folk en ny sjanse etter første inntrykket – dette fordi første inntrykket kan være så preget av nervøsitet. Jeg forsøker å skille mellom person og sak – noe som gjør det lettere å holde fokus på hvorfor jeg setter pris på den andre personen.

Ha en verdsettende dag.

 

– Trinity