Skip to content

Archive for

5
Jan

Dag 183 – Velkommen til det magiske ved livet og ditt storartede DEG

Dag 183:

Det er en sannhet dypt inne i deg som har ventet på at du skal oppdage det, og denne sannheten er: Du fortjener alle gode ting livet har å tilby. Du vet dette instinktivt, det kjennes helt naturlig, fordi du føler deg forferdelig når du opplever mangel på gode ting. Alle gode ting er din fødselsrett. Du er skaperen av deg, og loven om tiltrekning er et fantastisk verktøy for å lage hva du vil i livet ditt. Velkommen til det magiske liv, og Ditt storartede Deg!

Du fortjener alt godt i livet, men det er du som må skape det for deg. Bare du kan redde deg. Bare du kan kreere ditt liv hvis du vil ha det du drømmer om i ditt liv, og ikke en annens liv

Jeg har ofte kjent denne sannheten inne i meg, men jeg har aldri turt å tenke tanken ferdig eller kjenne ordentlig etter fordi jeg har vært redd for tanker som “stormannsgal”, “kravstor”, “mangel på ydmykhet”, “må unne andre” osv – nå er det kanskje på tide å ta fram denne følelsen og bare tygge litt på den og se om jeg kan få noen glede ut av den. Kanskje er det en sannhet som instinktet mitt har forsøkt å fortelle meg i alle år, alle årene jeg selv har fornektet meg å høre etter. Fødselsrett – for meg ble det nesten for mye å våge å tro på, kan man være født med en rett? Så utrolig interessant.

Mitt liv er magisk – så jeg ønsker deg en riktig magisk dag også.

 

– Trinity