Skip to content

Archive for

4
Jan

Dag 182 – Når du føler deg bra ender du opp med å tenke enda flere gode tanker

Dag 182:

Når du føler deg bra, må du tenke gode tanker. Da er du på sporet og du sender ut en kraftig frekvens som er handler tilbake til deg flere gode ting som vil være med å la deg føle deg bra. Grip disse øyeblikkene når du føler deg bra, og melk dem. Vær oppmerksom på at når du føler deg bra, så har du kraft til å tiltrekke deg flere gode ting.

Å kunne sitte under en palme og nyte havets bølger slå mot stranden er noe av det som får meg til å føle gode følelser og tenke gode tanker

Det handler mer og mer om å finne øyeblikkene for meg. Hverdagene er nesten utmattende hektiske for tiden og jeg ender opp med å bare gjøre det jeg ikke liker, jeg ender med å bruke mer energi enn jeg greier å fylle opp. Da blir øyeblikkene enda viktigere – og nesten nødvendig å skrive opp for å huske at de faktisk har skjedd. Jeg har vært så heldig å ha et par øyeblikk nå på slutten av desember. Først var jeg på Gran Canaria og fotograferte noen utrolig vakre soloppganger og så mer av øya enn mange andre turister har gjort. Så var det nyttårsaften da jeg faktisk dro ut og tok et bad i Oslofjorden – og det var et forfriskende øyeblikk som ga både mersmak og påfyll av energi.

Hva gjør du for å fylle på din egen energi? Hva består dine små øyeblikk av?

Med ønske om en vakker dag fylt med et lite øyeblikk for deg selv.

 

– Trinity