Skip to content

Archive for

1
Jan

Dag 179 – Bli i ett med Universet og opplev alt godt og all kjærlighet

Dag 179:

Uendelig Intelligens er alt godt, og all kjærlighet, og denne uendelige tilstedeværelsen av alt godt og all kjærlighet er vårt Univers. Når vi bevisst våkner til denne intelligens og nærvær, har vi blitt ett med den. Vi har flyttet fra egen bevissthet, hvor vi føler oss alene og i frykt, til kosmisk bevissthet, hvor vi vet og opplev vår enhet med Universet. Skiftet av menneskeheten til kosmisk bevissthet er økende over hele planeten vår, og utviklingen av det er uunngåelig. Vi går inn i en ny æra i menneskeheten, og det er en epoke som de største vesener som noensinne har levd, alltid har drømt om.

Uendelig intelligens er bare godt og bare kjærlighet - vårt Univers

Godt nyttår kjære deg!

Har du noen nyttårsforsetter? Eller nyttårsønsker? Jeg ønsker veldig å bli i ett med Universet, den uendelige intelligens, jeg vil gjerne være i enhet med andre, kjenne at det vi gjør for miljøet og universet er samstemt og at det gir goder. Jeg liker veldig godt å kildesortere. Jeg er faktisk ganske nøye på det også. Jeg har gjort det jeg kunne siden jeg var i Tyskland i 1993 og besøkte min veldig gode venninne – det var hun som lærte meg opp. Den gangen begynte jeg med å sortere glass, papir, flaskepanting hadde jeg holdt på med “bestandig” og da jeg flyttet til Molde ble det mulighet til enda mer sortering. Nå bor jeg i Horten og her er vi godt i gang med sortering. Vi har en gjennbruksstasjon jeg bruker flittig også.

Så ved å heve blikket ørlite grann og se utover om det er noe vi kan gjøre for andre kan være det lille som skal til for å knytte oss på samme bølgefrekvens i Universet så er det verdt å løfte blikket og ikke være så navlebeskuende (sånn som jeg kanskje har vært i en periode). Det betyr ikke at jeg skal slutte å ha fokus på meg selv, jeg kommer til å fortsette å forsøke å meditere og komme i balanse med naturen og Universet. Jeg gleder meg faktisk til dette året som nå akkurat har begynt. Jeg bare vet at det kommer til å bli et bra år. Jeg kan kjenne det helt inn i hjerterota.

Jeg har sikkert mange ting jeg skulle satt opp som nyttårsforsetter, men jeg har ikke tro på den typen forsetter så da avstår jeg fra å love meg selv så alt for mye akkurat nå. Jeg liker å ta en kort oppsummering over det som har vært og begynne å se litt framover, så dagen i dag og i morgen kommer til å være rettet mot akkurat det.

Jeg ønsker deg alt godt i dette året som heter 12. Ja, det stemmer – jeg syns det høres utrolig spennende ut å gå over til å si 12 – ikke totusenogtolv eller tjuetolv, bare 12. Da høres det ut som det er mulig med en “ny” tidstregning og større mulighet til å få starte med blanke ark og fargestifter for å skape nye muligheter i livet. Naivt? Kanskje! Frigjørende? Klart! Useriøst? Neppe! Umulig? Hva er umulig? Alle vil forstå etterhvert. Lykke til i 12.

 

– Trinity

1
Jan

Dag 178 – Våre tanker skaper kraftfullt når vi setter tankene i aksjon

Dag 178:

Våre tanker skaper kraftfullt når vi setter dem i aksjon. Ethvert tiltak vi tar må være gjennomgått med en tanke. Tanker skaper ordene vi snakker, de følelsene vi føler, og våre handlinger. Handlinger er spesielt kraftig, fordi de er tanker som har ført oss til å reagere.

Én tanke setter masser i bevegelse - både følelser, flere tanker, handligner og ord

 

– Trinity