Skip to content

Archive for

31
jan

Dag 209 – La loven om tiltrekning oppfylle hvert eneste ønske du har

Dag 209:

Som Aladdins Ånd i lampen, vil loven om tiltrekning oppfylle hvert eneste ett av våre ønsker.

2011 wishlist

som Aladdins ånd i lampen vil Universet bringe alle dine ønsker til deg gjennom loven om tiltrekning

Har du en liten lampe du gnir litt på i ny og ne, bare for å minne deg selv på at det faktisk er helt mulig å oppnå dine drømmer og ønsker? Jeg blir mer og mer bevisst på ønskene mine og tankene mine, men det hadde nok ikke skadet å ha en liten lampe for fysisk påminnelse.

Hvordan går det med ønske listen din? Jeg har jo som du sikkert har lest tidligere begynt å få en del av det jeg har hatt oppe på mine ønskelister for 2011. Nå holder jeg på å utarbeide en ny en for 2012, så da gjenstår det bare å se hva jeg egentlig ønsker meg.

 

– Trinity

30
jan

Dag 208 – Når du tenker på det, er ikke å ha det bra alt du noensinne har ønsket deg

Dag 208:

Det er umulig å føle seg bra og samtidig ha negative tanker. Hvis du føler deg bra, er det fordi du tenker gode tanker. Som du kan forstå, kan du få hva du vil i ditt liv, ingen grenser. Men det er en hake ved det: Du må føle deg bra. Og når du tenker på det, er ikke det alt du noensinne vil ha? Loven er faktisk perfekt.

livet er for kort

Når jeg har det travelt så rekker jeg nesten ikke å ha negative tanker (eller kanskje ingen tanker i det hele tatt). Og da er det mye enklere å ha en fri flyt. Etter jeg begynte i ny jobb så har jeg vært utrolig sliten, og fokuset har selvfølgelig vært der – og hva tror du skjer? Jo, jeg fortsetter å være sliten, så nå har jeg bestemt meg for at den fasen av ny jobb er over.

Jeg vet at jeg alltid har ønsket å ha det bra, jeg ønsker å føle meg glad, jeg ønsker å føle meg god, jeg ønsker å være positiv og jeg er det – ofte.

Med ønske om en bra dag.

 

– Trinity

29
jan

Dag 207 – Du må spisse balansen av dine tanker for å oppnå mer av alt

Dag 207:

Den eneste grunnen til at enhver person som ikke har nok er at de blokkerer alt fra å komme til dem med sine tanker. Hver negativ tanke, følelse eller sinnsstemning blokkerer dine goder fra å komme til deg, og det inkluderer penger. Det er ikke at pengene blir holdt fra deg av Universet, fordi alle pengene du trenger finnes akkurat nå i det usynlige. Hvis du ikke har nok, er det fordi du stoppe flyten av penger som kommer til deg, og du gjør det med dine tanker. Du må spisse balansen av dine tanker fra “ikke-nok-penger” til “mer-enn-nok-penger”. Tenk flere tanker av overflod enn av mangel, og du har tippet balansen.

Penge-tiltrekker

 

– Trinity

28
jan

Dag 206 – Sykdom opprettholdes i kroppen ved hjelp av tankens kraft, det gjør også helse, glede, lykke og rikdom

Dag 206:

Sykdom opprettholdes i kroppen ved hjelp av tankens kraft, ved observasjon av sykdommen, og ved oppmerksomhet til sykdommen. Hvis du føler deg litt uvel, skal du ikke snakke om det – med mindre du vil ha mer av det. Hvis du lytter til folk snakke om sin sykdom, legger du energi til sykdommen. I stedet kan du endre samtalen til gode ting, og gi kraftige tanker til for å se disse menneskene ved god helse.

Når noe smerter så anbefaler Hemmeligheten/ The Secret å plastre det og ikke tenke videre på det, for da risikerer du å få mer av det som smerter

Det er ikke bare sykdom som opprettholdes i kroppen ved hjelp av tankens kraft; bitterhet, kjærlighetssorg, skuffelser osv gjør det samme mot deg. Når vi graver oss ned i sorg og smerte vil det bare bli verre og verre å håndtere. Denne formen for mentale smerter ser ut til å sette seg i kroppen og utvikle sykdommer. Vi får fysiske smerter. Det ser ut til å være et svært voksende samfunnsproblem, men også et større og større problem for enkeltindividet.

Fornektelse (denial). Sinne (anger). Depresjon (depression). Forhandling (bargaining). Aksept (acceptance).

Vi fornekter kanskje det som egentlig er årsaken til smertene. Vi våger ikke å kjenne på følelsene våre eller å være helt ekte. Vi fortrenger og fornekter. Så blir vi sinte på oss selv, kanskje greier vi ikke det en gang. Kanskje går vi direkte inn i depresjon. Depresjon er ett skritt videre i å kunne heles. Men aller først må vi innse at vi har et problem, at vi er deperimerte – så begynner forhandlingen med oss selv, forhandlingen vi gjø.r med oss selv for å komme oss over det tunge og vanskelige for å kunne gå videre. For noen av oss skjer denne prosessen ganske raskt, men det kommer an på hvilket ståsted vi har i livet akkurat der og da.

Vær forsiktig med hva du ønsker deg - du vet nemlig aldri hva du tiltrekker deg om du ønsker noe på feil måte

Loven om tiltrekning ønsker å oppmuntre oss til å være forsiktig med hva tankene våre er opptatt av. Hvis vi velger å tenke på alt som er vondt og vanskelig så vil vi få enda mer av det samme. Noen ganger er vi heller ikke bevisste på hva vi tenker på og da vet vi ikke hva vi vil få. Så vær forsiktig med tankene dine. Hver gang du tenker  noe så bør det være i forhold til det du virkelig ønsker å tiltrekke oss, sånn som glede, lykke, penger, venner osv.

 

– Trinity

27
jan

Dag 205 – Det er aldri tomt for rikdom i den åndelige substans

Dag 205:

“Den åndelige substans som all synlig rikdom kommer fra er aldri oppbrukt. Det er rett ved siden av deg hele tiden og svarer på din tro på det, og dine krav til det." ~ Charles Fillmore (1854-1948).

In the spiritual world wealth is never depleted.

 

– Trinity

26
jan

Dag 204 – Er det virkelig plass til et forhold i ditt liv

Dag 204:

Når du ønsker å tiltrekke deg et forhold, sørg for at dine tanker, ord, handlinger og omgivelser ikke motsier ditt ønske. Ser du og føler du deg på ditt beste? Er det plass i din garderobe for det nye forholdet? Er kameraet klart til å fange bilder av det nye forholdet? Tenk på de handlingene du vil ta i forberedelse for forholdet og gjør så mange av dem som du kan. Er du klar til å motta, eller er dine handlinger (eller mangel på dem) motstridende til ditt ønske?

Er det plass i garderobeskapet ditt til et forhold? Is there room in your closet for a new relationship?

Det skader vel ikke å ta en opprydding i klesskapet, uansett om du er på søk etter et nytt forhold eller ikke. Hvis du ikke har plass i skapet ditt er det i alle fall sikkert at du ikke får skaffet deg noe nytt.

Tenker du fortsatt på han eller hun som ble borte for deg? Har du mange venner av det motsatte kjønn, ja da er det heller ikke rom for et forhold. Da viser tankene dine at du er opptatt, og du vil forbli opptatt.

Jeg ser at dagens tekst ikke bare gjelder de som er singel og gjerne vil ha en ny make, men det gjelder like mye for de som allerede er i et forhold. Gir jeg nok rom for partneren min til å kunne blomstre? Gir jeg partneren min den oppmerksomheten han eller hun fortjener i hverdagen? Lar jeg tankene, ordene, holdningene og handlingene mine gjenspeile det jeg virkelig ønsker eller tar jeg ting for gitt?

Har du ryddet plass til et forhold i livet ditt?

Ta vare på de små øyeblikkene i hverdagen, de kan være like romantisk som den mest planlagte ferie eller middag. For meg er det ikke annet enn de små øyeblikkene som gjør at jeg føler meg best akkurat nå og dermed åpner jeg for mer glede og godhet.

Rydd plass, både fysisk og mentalt, slik at det blir plass til en annen i ditt liv, enten denne er der allerede eller ikke.

 

 

– Trinity

25
jan

Dag 203 – Alt stress begynner med en negativ tanke, alt stress kan reduseres med en liten positiv tanke

Dag 203:

Alt stresset begynner med en negativ tanke. En tanke som gikk ukontrollert forbi, og deretter flere tanker kom og enda flere, inntil stresset manifesterte seg. Effekten er stress, men årsaken var negativ tenkning, og det hele begynte med en liten negativ tanke. Uansett hva du måtte ha manifestert, kan du endre det … med en liten positiv tanke og deretter en til.

En liten positiv tanke kan endre alt - akkurat som når sola skinner på toppene

 

– Trinity

24
jan

Dag 202 – All styrke kommer innenfra

Dag 202:

“All styrke kommer innenfra og er derfor under vår kontroll.” ~Robert Collier (1885-1950).

my power within_min indre styrke er styrken til en løve

I slutten av forrige uke var jeg med i en gruppe på jobben. Vi hadde besøk av en organisasjonspsykolog og han lot oss gjennomgå en del spørsmål og kartla ulike ting. Blant annet hvilket dyr vi var. Jeg ble en løve og en ugle. Jeg skal gjerne innrømme at det kom som en overraskelse at jeg ble en løve. Jeg trodde jeg stort sett var en tydelig omsorgsperson, men ikke i denne gruppen. Og jeg  skal fortelle en hemmelighet – det kjentes helt fantastisk ut å bli en løve. Jeg – en løve, og da spesielt i forhold til å være leder. Når det gjelder konflikter så er jeg en ugle. Jeg vil nok tenke meg grundig om før jeg tar tak i konflikten og da vil det være kloke ord og løsninger som kommer fram. Alt i alt følte jeg at jeg hadde en interessant opplevelse i forhold til min styrke og at denne kommer virkelig innenfra. Nå gjelder det bare at jeg kontrollerer denne nyoppdagede styrken min. Hvordan temme løven og styrke uglen? Jeg er i alle fall stolt over å være en løve. Og jeg har allerede skjønt at jeg er en rettferdig, lyttende, kreativ, oppmerksom og lattermild leder.

 

– Trinity

23
jan

Dag 201 – Gi der du kan så vil flyten begynne å gi tilbake til deg

Dag 201:

En effektiv måte å tiltrekke seg penger, er å begynne å gi. Gi der du kan. Hvis du bare kan gi en krone begynner flyten av penger. Du kan gi på mange andre måter som er like kraftige. Gi kjærlighet og takknemlighet til folk, sett pris på andre. Gi takknemlighet for hva du har. Gi en hjelpende hånd, en snill gest, et smil, og det beste av deg selv til alle du møter. Etter som du tar affære gjennom å gi oppriktig, vil loven om tiltrekning svare, og du vil bli gitt til på alle områder av livet ditt gjennom mennesker, omstendigheter og hendelser. Du kan ikke lure loven om tiltrekning. Din giverglede må være oppriktig og du må føle det i hjertet ditt.

Hvis du ikke kan hjelpe hundrevis av mennesker, så kan du i alle fall hjelpe en

 

– Trinity

23
jan

Dag 200 – Livet skjer ikke for deg, du skaper det

Dag 200:

Den Store Hemmeligheten i livet er Loven om tiltrekning. Loven om tiltrekning kan også bli kalt Loven om skapelsen. Med andre ord, livet skjer ikke for deg, du skaper det.

Livet kommer ikke til deg, du skaper det - gjør det beste ut av livet dittDu skaper livet, så gjør noe morsomt med det

Det er opp til den enkelte av oss å gjøre det beste ut av det livet vi lever i denne omgang. Vi har bare en sjanse. La oss nyte det, gjøre noe morsomt, ta noen gode valg for deg selv. Utfordre deg selv, utforsk ditt indre, gransk ditt ytre og gjør det beste ut av de mulighetene du velger at du har.

 

– Trinity