Skip to content

Archive for

31
des

Dag 177 – Å gi føles bra, å ofre føles ikke så bra – så begynn å gi i stede for å ofre

Dag 177:

Det er stor forskjell mellom å gi og ofre. Å gi fra et hjerte som er overfylt føles så bra. Ofre føles ikke bra. Ikke forveksle de to – de er diametralt motsatte. Ett avgir et signal om mangel og den andre sender ut et signal på mer-enn-nok. Man føler seg bra og man føler seg ikke bra. Offer vil til slutt føre til harme. Å gi fra en full hjerte er en av de mest gledelige tingene du kan gjøre, og loven om tiltrekning vil gripe tak i som signal og overfylle enda mer inn i livet ditt. Du kan føle forskjellen.

Å gi føles mye bedre enn å ofre

Jeg gir av meg selv mye mer enn jeg ofrer av meg selv for tiden – og det føles mye bedre. Før gikk jeg rundt og var mye bitter fordi jeg følte at jeg ofret så mye av meg selv uten å få noe tilbake. Det føltes etterhvert ut som at folk ikke var takknemlige for å få hjelp lenger – det føltes som det var en selvfølge at jeg skulle stille opp og hjelpe til, MEN det var jo bare min følelse av det hele. Det var bare min oppfattelse. Selvfølgelig var folk takknemlige, men i og med at jeg alltid tilbyr meg så kan jeg ikke forvente noe tilbake heller – jeg holder på å lære meg å la andre be om hjelp. Kanskje treger de ikke eller ønsker de ikke min hjelp, men de våger heller ikke å si nei når jeg tilbyr meg. Så nå er det bare jeg som må jobbe med å la være å være på tilbudssiden hele tiden. Kanskje blander jeg meg for mye inn i andres liv?

Jeg har uansett funnet ut at jeg gjerne gir av meg selv uten å forvente noe tilbake. Jeg liker jo å gi av meg selv, jeg liker å være til hjelp, men jeg vil ikke være til bry. Bitterheten forsvant da jeg sluttet å føle at jeg ble utnyttet, men gleden dukket opp da jeg skjønte at jeg faktisk syns det er godt å gi av meg selv. Når jeg også tillot meg selv å bare gi det jeg hadde råd til så føltes det også utrolig mye bedre å gi. Før har jeg gitt over evne i gaver til andre, selv om jeg ikke har hatt pengene til å være med på gaver så har jeg gjort det. Og det har ofte endt i at jeg ikke har betalt regninger og hatt råd til mat. Nå har jeg sluttet med det – jeg er den jeg er og jeg har det jeg har. Take it or leave it – og jeg har jo sett at noen venner blir borte, og jeg kan tenke at det handler om status og det gjør ikke noe. Jeg er takknemlig for den tiden jeg har hatt og alt det jeg har lært og erfart. Nå tar jeg mer en dag av gangen og deler av det jeg har. Jeg føler meg bedre og får en annen ro inne i meg.

 

– Trinity

30
des

Dag 176 – For å endre noe på utsiden må du endre innsiden

Dag 176:

For å endre noe på utsiden, må du endre innsiden. Hvordan endringen vil skje på utsiden er ikke opp til deg. Det er Universets oppgave. Din jobb er å utstråle alt godt fra innsiden og utsidens omstendigheter vil endres for å gjenspeile "alt det gode" inni deg.

Reflekter innsiden på utsiden - enklest gjort med denne anatomikjolen

Vel det er nok ikke så bokstavelig som denne kjolen det er tenkt når Hemmeligheten foreslår å endre innsiden for å stråle på utsiden. Den var derimot en morsom vri for anatomiforståelse.

Innsiden av en gummibjørn - anatomie gummi bear

Og her er en annen – hvordan ser Gummibjørnen ut på innsiden? Hvordan føler du deg på innsiden? Jeg har alltid sett på meg selv som snill, hjelpsom, omsorgsfull, men om dagens tekst stemmer så kan ikke det være sant – for motgangen jeg har hatt på utsiden i perioder i livet mitt har ikke gjenspeilet noen form for snillhet og godhet. Jeg vil anta at det jeg føler på innsiden bør være av større ærlighet i forhold til meg selv og mine behov enn å tilfredsstille andres behov. Kanskje når jeg greier å få hull på den “byllen” så endres utsiden også.

 

– Trinity

30
des

Dag 175 – Tenk tanker om overflod og rikdom og du vil tiltrekke deg nettopp det

Dag 175:

Folk som har trukket rikdom inn i deres liv har brukt Hemmeligheten/ The Secret, enten bevisst eller ubevisst. De tenker tanker om overflod og rikdom, og de tillater ikke noen motstridende tanker å slå rot i deres sinn. Deres dominerende tanker er av rikdom. De kjenner bare rikdom, og ingenting annet eksisterer i deres sinn. Enten de er klar over det eller ikke, deres dominerende tanker om rikdom er det som brakte rikdom til dem. Det er loven om tiltrekning i aksjon.

Pengetreet et godt symbol på uant rikdom

Ut fra hva vi har lært disse drøye 170 dagene så høres dette helt normalt ut nå. Jeg tenker også at et tankekart kan være bra for å holde fokus. Hva vil du bruke alle disse pengene til når du nå har dem? Hvordan føles det ut? Ja her er det bare å være kreativ i utforming av tankeendringen.

tankekart for å tiltrekke deg penger kan være et godt tiltak

Jeg ser for meg at jeg skal bli så rik at jeg kunne ta med meg jobben til sydligere strøk og bare hatt fantastiske dager.

 

– Trinity

29
des

Dag 174 – Jeg har makt til å endre alt fordi jeg er den som velger i mitt liv

Dag 174:

Du har makt til å endre alt, fordi du er den som velger tankene dine og du er den som føler dine følelser.

designe mitt liv - jeg tar alltid valg som påvirker mitt liv

 

– Trinity

29
des

Dag 173 – Fokuser på en ny dimensjon av deg selv og opplev å elske deg selv fullt ut

Dag 173:

For å elske deg selv fullt ut, må du fokusere på en ny dimensjon av deg. Du må fokusere på nærvær på innsiden av deg. Ta et øyeblikk og sitt stille. Fokuser på følelsen av livets tilstedeværelse inni deg. Etter som du fokusere på tilstedeværelse innenfor, vil den begynne å avsløre seg selv til Deg. Det er en følelse av ren kjærlighet og lykke, og det er perfeksjon. Denne tilstedeværelsen er perfeksjon av Deg. Denne tilstedeværelsen er den virkelige Deg. Når du fokuserer på det nærværet, som du føler, elsk og ros denne tilstedeværelse, vil du elske deg selv fullt ut, kanskje muligens for første gang i livet ditt.

never_forget_to_love_myself

Tenk at det skal være så vanskelig å elske seg selv. Tenk at det skal være så vanskelig å tro på at jeg er bra nok. Tenk så komplisert vi mennesker tenker om oss selv – og om andre. Det er ikke rart at vi er redd for å elske. Vi er redd for å bli skuffet. Vi er redd for å ikke være bra nok. Det er ikke noe rart at vi ikke greier å slippe oss helt fri og elske oss selv med så mange krav vi har satt på oss selv. Kan det virkelig være så “enkelt” som å fokusere innover i meg selv så vil jeg finne alle svar? Det blir som å meditere, men om det skal ha noen effekt må jeg kanskje meditere like mye som asketer og munker – og det har jeg jo ikke tid til. Hvordan kan det være mulig å finne ro og tid til å se innover i meg selv i en ellers så travel hverdag? Jeg hadde ikke hatt noe i mot å reise på en indre reise, slik hovedpersonen i boken “Lev, elsk, spis” gjorde. Først tre måneder i Italia, så tre måneder i India etterfulgt av tre måneder i Kina, før jeg skulle avslutte med tre måneder i Sør- og Mellom Amerika. Dreamtime!

 

– Trinity

28
des

Dag 172 – Husk at uansett hva problemet er må du overbevise deg selv om sannheten du ønsker å se manifestert

Dag 172:

"Husk, og dette er en av de vanskeligste så vel som mest fantastiske uttalelser å forstå. Husk at uansett hva problemet er, uansett hvor det er, uansett hvem som er berørt, har du ingen tålmodig med deg selv; du har ingenting å gjøre, annet enn å overbevise deg selv om sannheten som du ønsker å se manifestert." ~ Charles Haanel (1866-1949).

Se etter tegn, vær tålmodig og overbevis deg selv om sannheten som du ønsker å se manifestert

Dette bildet er fra en dykkertur i Rødehavet for 10 år siden. Å få et så tydelig religiøst tegn når jeg var ute og dykket gjorde meg helt sikker på at jeg var på rett sted. Jeg liker havet veldig godt – kanskje det er dette jeg skal bruke når jeg skal tenke på det jeg egentlig ønsker manifestert og ikke alle problemene som ser ut til å tiltrekke seg meg i umenneskelige mengder.

Husk å overbevis deg selv i dag da.

 

– Trinity

28
des

Dag 171 – Ikke legg dagen din i andres hender – skap den selv ved tankenskraft

Dag 171:

Hver kveld før du går til sengs, takk oppriktige for dagen. SE for deg neste dag fyllt av glede, uanstrengt og herlig. Når du våkner om morgenen, bekreft din intensjon at dagen vil bli fantastisk! Ettersom du skaper hver og en av dagene, hvis du ikke har tenkt dagen i forveien, så overlater du dagen til innfall og energier av masse bevissthet. Ikke legg din dag i hendene på andre – lag din egen praktfulle dag.

IMG_0039

Jeg har fått en god rutine på å skrive litt i boken min om hvordan dagen har vært – hva jeg er takknemlig for og hva jeg skulle ønske hadde et annet utfall. Så skriver jeg litt om hvordan jeg ønsker at morgendagen skal være. Når jeg skal til å sovne tenker jeg gjennom det jeg skrev og legger meg til å sove. Nå skal jeg begynne å se for meg ønsket om dagen med det samme jeg våkner også. Hvis jeg legger dagen min i andres hender ved å ikke gjøre dette – da skal jeg i alle fall ta med meg denne enkle handlingen inn i det nye året. Jeg vil så gjerne bestemme over meg. Hva med deg?

 

– Trinity

28
des

Dag 170 – Bli en stabil manifestor gjennom å føle alt

Dag 170:

En kjær venn av meg, Marcy, er en av de største manifestorer jeg noensinne har sett, og hun føler alt. Hun føler hvordan det ville føles å ha det hun ber om. Hun føler alt inn i eksistens. Hun blir ikke fanget opp i hvordan, når, eller hvor hun bare føler det og det manifesterer seg. Så føl bra nå.

Føl alt inn i eksistens - Se det vakre rundt deg og føl godt

 

– Trinity

28
des

Offline jul

I dagene før jul og i jula ble jeg offline – og da ble det umulig å blogge. Jeg holder nå på å lage korte innlegg fram til dagens tekst fra Hemmeligheten/ The Secret er à jour igjen. Håper du har hatt en god jul, jeg hadde -for meg- den perfekte jul.

Bilde

– Trinity

27
des

Dag 169 – Send tvilende tanker av gårde før du begynner å gruble over dem

Dag 169:

Når du tillater en tanke av tvil inn i ditt sinn, vil loven om tiltrekning snart linje opp en tvilsom tanke etter den andre. I det øyeblikket en tvilende tanke dukker opp, slipper du den. Send den tanken på vei. Erstatt den med: "Jeg vet at jeg får nå." Og føl det.

Jeg har en lapp med påminnelse til meg selv når tvilende tanker dukker opp

Som jeg har skrevet tidligere så bruker jeg affirmasjoner for å styrken meg selv i ulike sammenhenger. Nå har jeg i en periode brukt oppløftende ord til meg selv i ulike sammenhenger – slik som de jeg har vist på bildet. Denne lappen brukte jeg i den perioden jeg søkte jobb sist, for jeg lover deg at det var utrolig lett å miste motet når det ikke fantes noen jobber å søke på – og når jeg fikk avslag på søknader fordi stillingene var besatt. Selv om det var stillinger som lå utenfor min utdanning og erfaring – kanskje til og med utenfor min interesse, en periode søkte jeg nesten på alt som fantes av stillinger bare for å føle at jeg virkelig gjorde en innsats, avslagene ble ikke lette selv om det ikke var i mine tanker at jeg skulle være av interesse for andre felt enn det jeg er utdannet til.

Nå tror jeg at jeg skal forsøke dagens tekst i en periode. Hver gang jeg greier å slippe en dårlig tanke skal jeg minne meg selv på at det er nettopp nå jeg får – nå får jeg det gode jeg går og tenker på. Super tanke i seg selv egentlig. Gleder meg til å forsøke – nytt år og nye muligheter.

Lykke til med tankeendring til deg også.

 

– Trinity