Skip to content

Archive for

30
Nov

Dag 147 – Du begynner nå å forstå at loven om tiltrekning virkelig stemmer

Dag 147:

Du har nå forstått at det finnes i overflod for deg, og det er ikke din jobb å regne ut "hvor" pengene vil komme til deg fra. Det er din jobb å spørre, å tro du får, og føler seg lykkelig nå. Overlat detaljene på hvordan det vil gå til til Universet .

Penger finnes det overflod av - og det er ikke din jobb å regne ut hvor de vil komme fra til deg

Vi er vel alle oppdratt med ord som: “Det er ikke noe som kommer av seg selv!” “Du må jobbe hardt for å fortjene noe.” “Ingen ting er gratis.” “Du får tjene til livets opphold". Og mange andre versjoner over samme tema. Det er nettopp denne lærdommen som er helt feil i forhold til dagens tekst og Hemmeligheten/The Secrets Loven om tiltrekning. I følge dagens tekst fra loven om tiltrekning, i følge Bibelen så skal vi faktisk ikke bekymre oss over hvor pengene kommer fra, vi skal ikke tenke at vi må jobbe hardt for å fortjene avlønning – vi må føle følelsen vi får når penger plutselig dukker uventet opp – det er denne følelsen som vil tiltrekke deg enda mer penger.

Det blir som å få bølgene til å slå inn mot din kyst hver eneste gang. La bølgene føre pengene opp på din kyst, ikke tenk på hvor de kommer fra, eller hvordan det skjer, bare la det skje. Om igjen og om igjen –  akkurat som bølgne slår om igjen og om igjen mot din strand.

La Universet føre bølgene til deg - tro på at det skal skje, kjenn på følelsen og så skjer det

Til slutt vil du sitte igjen – rikere enn alle du kjenner og med masse fritid fordi du ikke trenger å anstrenge deg så hardt for at penger skal komme til deg. Dermed har du store muligheter til å holde på med akkurat det du liker.

 

– Trinity