Skip to content

Archive for

23
Nov

Dag 140 – Gjør det du elsker og du vil tiltrekke deg et skred av gledelige ting fordi du utrstråler glede

Dag 140:

Gjør det du elsker. Hvis du ikke vet hva som bringer deg glede, spør, "Hva er min glede?" Når du forplikter deg til gleden din, vil du tiltrekke et skred av gledelige ting fordi du utstråler glede.

F1000022

Jeg kan huske den pure gleden da dette bildet ble tatt. Jeg husker også stoltheten over de kule t-skjortene som det sto “Gla laget” på – jeg har derimot fortrengt de blå shortsene… Pur glede er ikke no som dukker opp veldig ofte hos meg lenger. Jeg vet jo nesten ikke en gang hva jeg liker. Jeg liker å ta bilder, men jeg er for sjenert til å få det ordentlig til. Jeg elsker å blogge, men møter mye skepsis og negativitet i forhold til det – og som du sikkert har funnet ut så er jeg ikke fullt så flink til å ta i mot denne formen for negativitet – da er det lettere å gi opp. Skjønt så lenge jeg liker å holde på så kommer jeg til å gjøre det.

Jeg skal huske å fokusere på hva som er min glede – jeg skal spørre om det før jeg sovner noen dager framover for å se om noe utkrystalliserer seg.

I kveld har jeg vært i mentorgruppen for utvikling av fotoprosjekt – og jeg har kost meg glugg i hjel – så dette er nok noe jeg liker godt. Jeg sparer nå til flere fotokurs og workshops.

 

– Trinity