Skip to content

Archive for

19
Nov

Butikken i Paradiset – Paradiset Hage & Interiør

Paradiset 8, 6456 Skåla, Molde, Norge, Europa, Verden - en skjønn liten butikk

Sist fredag var jeg så heldig å stikke innom en stor (liten) butikk i en kjeller i et privathus på Nesjestranda, Skåla rett utenfor Molde. Tidligere på dagen hadde jeg hørt om denne butikken og i og med at jeg var i nærheten fant jeg ut at jeg måtte se om jeg kunne finne fram. Det var ingen skilt eller noe som indikerte hvor butikken lå. Jeg hadde bare hørt at den skulle ligge i underetasjen på et privathus – så jeg tenkte jeg fikk se etter en hage med veldig mye hagemøbler eller lignende. Da jeg kom til et forholdsvis stort kryss så jeg et hus som hadde merkelig mange pappesker stående ute i hagen.

 Paradiset 8, Nesjestranda, Skåla, Molde, NorgeDette var en butikk jeg bare ble helt fantastisk glad for å ha vært innom.

Jeg valgte å kjøre den retningen og da oppdaget jeg at det sto veldig mye ulike hagemøbler der også. Ved en enda nærmere ettersyn så jeg et skilt på døren i kjelleren der det sto; “We are open”.

I kjelleren på dette huset finner du Interiør og Hage butikken i Paradiset - skulle ønske Nina ordnet et stort skilt og en liten sti gjennom hagen - slik at tilgjengeligheten ble enklere ;-)

Da dukket tvilen opp – våget jeg å gå inn? Jo, da jeg gjorde det – og det er jeg utrolig glad for. Her fant jeg en skattekiste for Chabby Chick interiør stilen. Ja, det var interiør, klær, smykker, krims-krams og utrolig hyggelig. Nina som driver butikken var en solstråle og utrolig hyggelig.

Her er alle hjertelig velkommen - selv om det nettopp har ankommet nye varer og det bare går an å snike seg mellom pappeskene - forresten utrolig morsomt å overvære Innerst i butikken fant jeg utrolig mange fine smykker - og ikke minst det søte stativet for å henge smykker og armbånd på - det kjøpte jeg til meg selvMitt smykkestativ har en liten sommerfugl på toppen.

Vi kom inn på at hun skriver blogg og at hun selger ting gjennom denne bloggen – så gjett hva jeg skal gjøre – jo jeg kommer til å følge bloggen hennes. Bloggen hennes het før Ninas gale verden, nå heter den Nina i Paradiset. Nå ser det nesten ut som det er to blogger, en som sier noe om hvordan det er hos henne og en helt ny en for butikken. Butikkbloggen viser masse flotte bilder fra butikken, her finner du den. Bloggen hennes har blitt kåret til ukas blogg på boligpluss.

Her er noen bilder jeg tok da jeg var innom – og Nina holdt på å pakke ut nye varer.

 Mye søtt i pastellfargerDet er så utrolig mye søtt og fint i denne chabby chick stilen, men jeg finner ikke at jeg greier å gjennomføre stilen - jeg vil bare ha små biter av denSmykkene som fans i Paradiset ble jeg veldig glad for - veldig mye variert småsøttHer kan du finne søte lamper ogsåsøte lamper for å lyse opp i vintermørketDenne herlige rose-lysestaken angrer jeg på at jeg ikke tok flere bilder av - den var helt utrolig flottVinger i fjær i ulike fargerOg det jeg likte aller best var alle de store klokkene

Tusen takk for et utrolig hyggelig besøk hos deg Nina

Hvis du befinner deg i nærheten av Nesjestranda noen gang – da anbefaler jeg å kjøre noen ekstra kilometer for å finne denne litt gjemte perlen. Ikke så langt fra fergeleiet på Sølsnes og ikke så langt fra Skålasenteret. Hils gjerne til Nina om du fant Paradiset for første gang her på bloggen Smilefjes

 

– Trinity

19
Nov

Dag 136 – Med øvelse vil du nå et punkt der du ikke trenger å øve lenger fordi du faktisk ER den makten du trenger for å kjenne kjærlighet, gi og ta i mot enda mer kjærlighet

Dag 136:

Hemmeligheten/ The Secret er inni deg. Jo mer du bruker kraften i deg, jo mer vil du trekke den til deg. Du vil nå et punkt der du ikke trenger å øve lenger, fordi du vil Være den makt, du vil VÆRE perfeksjon, du vil Være visdom, du vil Være intelligens, du vil Være kjærlighet, og du vil Være glede.

Øs ut den kjærligheten du er og har og du vil motta enda mer kjærlighet

Jo mer du deler av kraften og kjærligheten i deg, jo mer vil du trekke til deg. Det er som å smile til ett menneske du går forbi på gata – jeg lover deg at så snart du har passert så vil de fleste trekke på smilebåndet – og de som går forbi dem vil igjen trekke på smilebåndet og vips så har du en stor smilende bølge gående bak deg. Det skal som regel veldig lite til for å gjøre dagen bedre for veldig mange – så hvis vi alle tenker på at vi møter andre med et smil og et vennlig nikk på hodet – ja jeg skjønner at vi blir veldig unorsk ved å gjøre det, men kanskje er det på tide at vi flytter komfortsonen vår litt ut fra vår egen nesetipp og navle? Og etterhvert som vi utvider vil vi komme mer og mer i kontakt med andre rundt oss.

Vi nordmenn er ofte flinke til å bare se negative ting rundt oss og være kritisk til det vi opplever, vi kommer lett i kontakt med andre ved å snakke om det dårlige været som har vært en stund – eller om hvor skittent eller hvor kaldt vannet er i dusjen på treningssenteret, hvor mange av oss har snakket med sidemannen eller sidekvinnen i garderoben etter trening om noe positivt? Om hvor sprudlende herlig spinninginstruktøren var i dag? Jeg har alltid sett på Amerikanere som utrolig “falske”, “utenpå”, “enkle” og “kyniske”, men etterhvert som jeg blir eldre ser jeg at det kanskje også er en fordel å være så “vennlige”, “imøtekommende”, “inkluderende” og “interesserte” som Amerikanere ser seg selv. Jeg har vel bare vært den kritiske nordmannen når jeg har sett på disse egenskapene som negative?? Hva i all verden er feil med meg som har sett på vennligheten til amerikanerne som falskhet? Jeg kan i alle fall innrømme at jeg har feil i å dømme mennesker ut fra at jeg er skeptisk til at andre er vennlige og innkluderende. Jeg er vant til å tenke at de ikke har ærlige hensikter og sikkert bare er ute etter å oppnå noe, utnytte oss.

Nå er det slutt på det – jeg er jo veldig hyggelig og inkluderende, jeg ser på meg selv som snill og omsorgsfull, men etterhvert som jeg skriver disse ordene oppdager jeg at jeg fortsatt har mye fordommer å arbeide med. Hvorfor kan jeg ikke stole på at andre virkelig vil meg vel? At de er oppriktig interessert og snille? Jeg må forstå at det faktisk ikke ligger en årsak bak enhver snill handling. Jeg føler meg veldig heldig som lærer meg selv å kjenne – at jeg våger å kjenne etter og være ærlig med meg selv. For så snart jeg blir klar over noe så kan jeg gjøre noe med det. I’m a lucky girl!

Bevar ditt hjerte fremfor alt - Bevar kjærligheten i deg selv for alltid

Nå ønsker jeg deg en riktig kjærlig og perfekt lørdag. Husk å Være her og nå og kjenne på det du tenker på.

 

– Trinity