Skip to content

Archive for

17
Nov

Dag 134 – Alt vi ønsker er motivert av kjærlighet–overfør kjærlighet til det du ønsker deg og du vil få det

Dag 134:

Alt vi ønsker, hva det enn er, er motivert av kjærlighet. Det er å oppleve følelser av kjærlighet i å ha disse tingene – ungdom, penger, den perfekte person, jobb, kropp eller helse. For å tiltrekke oss de tingene vi elsker må vi overføre kjærlighet, og disse tingene vil vises umiddelbart.

En rose er noe av det mest perfekte jeg vet om - jeg vil tiltrekke meg mer av det perfekte ved å tenke kjærlighet til rosen

Når jeg leser dagens tekst tenker jeg umiddelbart at ja, selvfølgelig ønsker jeg meg dette. Og jeg kan kanskje føle kjærligheten til det, men så når jeg repeterer dagens tekst så er jeg sikker på at jeg ikke kunne tenkt meg å være ungdom igjen, jeg vil ikke gjennomgå alle kvisene, all usikkerheten, alt slitet, all festingen – jeg tror ikke jeg hadde endret på så mye om jeg fikk muligheten til å være ung igjen. Skjønt hadde jeg fått med meg klokskapen fra i dag tilbake så kanskje hadde det vært interessant, men jeg tror virkelig ikke jeg hadde blitt noe lykkeligere om jeg var yngre igjen.

Når det gjelder penger, perfekt jobb eller kropp så tror jeg nok ikke det gjør meg spesielt mer lykkelig heller – selv om jeg daglig tenker at jeg nok hadde hatt det mye bedre om jeg bare hadde vært slik eller sånn. Nøkternheten i meg vet vel at det ikke er sant. Utseende eller ting vil ikke endre på det. Når det gjelder helse så er jeg heller mer i tvil, jeg håper jeg kan øke min opplevde helse betraktelig i framtiden, for helseopplevelsen er veldgi viktig for hvordan jeg har det.

Det var lurt å sette meg ned å virkelig tenke gjennom disse tankene, for da kan jeg snart begynne å holde fokus på det jeg virkelig ser på som viktig og ikke alt det media skriver jeg skal se på som viktig, eller det nedarvede tankesettet om hva som er viktig. Nå er det meg som gjelder, ikke at jeg skal bli egoistisk, men jeg skal passe på meg – så skal jeg la andre passe på seg selv. Jeg skal øke min kjærlighet til meg selv, bare på den måten vil jeg kunne ta i mot kjærlighet og gi kjærlighet til andre. Jeg skal også lære meg å føle kjærlighet overfor det jeg ikke har, men ønsker meg – og se om det dukker opp i mitt liv.

Med ønske om overført kjærlighet.

 

– Trinity