Skip to content

Archive for

14
Nov

Dag 131 – Tenk på hva du ber om og sørg for at dine handlinger speiler hva du forventer å motta

Dag 131:

Tenk på hva du har bedt om, og sørg for at dine handlinger speiler hva du forventer å motta, og at de ikke motsier hva du har bedt om. Opptre som om du mottar den. Gjør akkurat hva du vil gjøre hvis du mottok den i dag, og ta handlinger i livet ditt for å vise en slik kraftig forventning. Gjør plass til å motta dine ønsker, og etter som du gjør det, sender du ut at kraftig signal av forventning.

Bygg en bro mellom det du ønsker deg og handlingene du iverksetter for å motta det du ønsker deg. La det ikke være noen motsetninger her - vis dine kraftige forventninger

 

– Trinity

14
Nov

Dag 130 – Vi har fått tildelt fri vilje til å skape våre liv

Dag 130:

Alt godt blir hele tiden presset ned til hver eneste person, og vi har fått tildelt fri vilje til å skape våre liv. Vi kan tillate all maten inn i våre liv ved å leve i harmoni med den, eller vi kan koble oss fra det. Valget er vårt.

Vi kan velge å leve i harmoni med den maten vi spiser, eller ikke.

Dette er også i tro med Tibetansk medisinsk tenkning. Der er mat og fordøyelse vesentlig for hvordan Tibetanske buddhister lever. De sier at hvis vi spiser det vi har lysst på og priser det vi spiser. Vi må elske den maten vi spiser – for å si det enkelt. Altså blir det harmoni. Videre forstår jeg denne formen for tenkning at fordøyelsesprosessen er delt i tre faser, men magen er delt i fire deler, derfor skal vi aldri spise oss mer enn tre fjerdedels mette, for at del fire skal gi skikkelig rom for fordøyelsen av maten! Så forstår jeg tankegangen videre er at ubalanse i fordøyelsen vil gi andre sykdommer, som astma, angst osv. Jeg er ikke helt ferdig med denne boken enda, og kommer sikkert tilbake til den etterhvert. “Tibetansk medisin – din helse” Av Dalai Lama’s egen livelger m.fl – ved Tove Langemyr Larsen.

Jeg har en venninne som har begynt å praktisere denne tankegangen i forhold til eget kosthold og hun har blitt så utrolig flott. Sterk. Smal. Balansert. Rolig. Arbeidsom. Konsentrert. Håret og huden hennes ser veldig mye bedre ut enn det har gjort på lenge, jeg har ikke sagt det til henne enda – for anledningen har ikke vært der – så da får hun heller bli overrasket over å lese om det her. Du har vært kjempe flink kjære Mona!

 

– Trinity

14
Nov

Dag 129 – Det er den samme prosessen for alt du ønsker å opprette i livet ditt

Dag 129:

Kunnskapen om Hemmeligheten/ The Secret og tilsiktet bruk av loven om tiltrekning kan brukes på hver eneste ting i livet ditt. Det er den samme prosessen for alt du ønsker å opprette og prosessen for penger er ikke annerledes.

Reise verden rundt har begynt å interessere meg

Gjennom loven om tiltrekning er det faktisk mulig å oppnå det utroligste. Jeg har hørt flere eksempler på det. Selv har jeg opplevd de små ting, som å finne en parkeringsplass når det var nødvendig, eller at jeg ikke fikk parkeringsbot når jeg overparkerte et par timer for å ta vare på en skikkelig nedkjørt venn. Jeg har jo oppnådd andre ting i livet mitt også – helt plutselig og uventet. Skjønt nå som jeg jobber med loven om tiltrekning så var det kanskje ikke så plutselig og uventet? Jeg har til og med møtt motgang fordi jeg var redd for at det skulle skje.

Har du opplevd å få svar på ting du har ønsket deg veldig hardt? Eller ikke-ønsket deg?

 

– Trinity