Skip to content

Archive for

6
Nov

Allehelgensaften – en liten hilsen til mine kjære som er gått bort

I kveld gikk jeg en tur ned på gravlunden for å kjenne på atmosfæren når mørket trådte inn og alle lysene og lyktene skinte. I Horten er det veldig mange som er flinke til å gå ned og stelle på gravplassene akkurat denne helgen. Allehelgensdag. Til heder, ære og for å minnes våre kjære som er døde.

allehelgensaftenallehelgensaften2allehelgensaften3allehelgensaften4allehelgensaften5

Det var mye folk som spaserte på gravlunden og barnelatter som trillet ut til glede for alle døde.

Stemningen var bare så utrolig vakker – så jeg vil gjerne dele litt av inntrykkene jeg sitter igjen med. Det er 6. november 2011, klokken var rundt 19-20, det var vindstille og + 9oC – altså ingen tegn til snø.

Med ønske om en stille og rolig natt til alle som har noen å minnes.

 

– Trinity

6
Nov

Dag 123 – Likt tiltrekker likt. Du må oppriktig være denne likheten som du ønsker å tiltrekke deg.

Dag 123:

Når vi føler glade på innsiden, vil loven om tiltrekning matche innsiden av oss, og bringe ubegrenset lykke til oss. Loven om tiltrekning sier: "Likt tiltrekker likt". Vi må være i den samme tilstanden på innsiden av det vi ønsker å bringe oss selv på utsiden. Du kan ikke klage og være ulykkelig, og forvente at ditt liv vil endre seg. I den tilstanden tiltrekker du mer elendighet til deg selv. Du må være den "likhet" som du ønsker å tiltrekke deg i “likt tiltrekker likt”.

likt_tiltrekker_likt

Jeg ser for meg at denne likheten som skal tiltrekke likt kan ha ulike nyanser, men likevel gi likhet, som dette bildet jeg tok for en tid tilbake – og nå har gitt et fargefilter til sort/hvitt. Samme bildet, men ulike nyanser. Jeg liker rennende vann som for meg er et symbol på mulighet til forfriskning, renselse, endring. Rennende vann står aldri stille og blir forurenset. Hvis elven er forurenset har den mulighet til å rense seg, og det har jeg som menneske også. I og med at jeg aldri står stille, men hele tiden utvikler meg så blir jeg stadig en annen. Kunnskap og erfaring er med på denne omformingen. Det er bare å finne det jeg liker å lære mer om det for å tiltrekke meg mer av det jeg liker, hvis jeg skal se på dagens tekst samtidig som tankene flyr.

Jeg vil gjerne omgås gode mennesker så jeg forsøker å være et godt menneske selv, på den måten tiltrekker jeg meg flere gode mennesker.

Med ønske om en tiltrekkende god søndag til deg og dine.

 

– Trinity