Skip to content

Archive for

3
Nov

Dag 120 – Kombinasjonen av tankene og kjærlighet danner den uimotståelige kraften av Loven om tiltrekning

Dag 120:

Det er kombinasjonen av tanken og kjærlighet som danner den uimotståelige kraften av loven om tiltrekning. ~Charles Haanel (1886-1949).

Det er kombinasjonen av tanken og kjærlighet som danner den uimotståelige kraften av loven om tiltrekning

Kombinasjonen av tanken og kjærlighet er også det som kan være med å styrke oss i den hverdagen vi lever i. Med tankens kraft kan vi øke kjærligheten og med kjærligheten kan vi styrke tankene våre. Altså en vinn vinn situasjon om vi greier å mestre denne kombinasjonen.

Hvordan står det til med kjærligheten til deg selv for tiden? Er du glad i deg selv? Får du påfyll slik at du kan gi kjærlighet til andre og til deg selv? Har du det bra eller begynner du å kjenne på vintermørket? Jeg blir alltid påvirket av mørket etter vi stiller klokken til vintertid. Jeg blir veldig trøtt og uopplagt en periode, men heldigvis går det over når jeg bare blir vant til det. Selvfølgelig påvirker også dette tankene og kjærligheten i meg, jeg skal ikke stikke det under en stol. Det som er godt er at jeg har passert en viss alder og opparbeidet meg en del erfaringer som gjør at jeg vet at det gir seg om ikke så lenge.

Ønsker deg en kjærlig og tankefull dag!

 

– Trinity