Skip to content

Archive for

1
Nov

Dag 118 – Jeg har råd til det – endre fokus med å stadig overbevise deg selv om at du har faktisk råd til alt du ønsker deg

Dag 118:

Hvis "Jeg har ikke råd til det" har passert dine lepper, finnes din makt til å endre på det nå. I de neste tretti dagene kan du forsøke at alt du ser av det du liker, skal intensjonen din bli å si til deg selv, "Jeg har råd til det. Jeg kan kjøpe det." Når du ser din drømmebil kjører forbi deg, sier du, "Jeg har råd til den." Når du ser klær du liker, når du tenker på en flott ferie, sier du, "Jeg har råd til det." Når du gjør dette vil du begynne å endre tankene dine, og du vil begynne å føle seg bedre i forhold til penger. Du vil begynne å overbevise deg selv at du har råd til disse tingene, og når du gjør det, vil bilder av livet ditt forandre seg.

Jeg har råd til den

Drømmebilen – jeg tror ikke jeg kommer til å se den de neste 30 dagene – så jeg setter inn et bilde av den her Smilefjes som blunker Jeg har råd til den.

Jeg har råd til den ;-)

Mitt neste leketøy – jeg har råd til den!

Jeg har råd til det

En tur til varmere strøk – Jeg har råd til det!

Jeg har råd til det

Å kunne dra et sted for å bare ha fokus på innover arbeid Smilefjes som blunker Jeg har råd til det.

Dette var morsomt – jeg kunne fortsatt i det uendelige med ting og steder jeg ser for meg at jeg hadde likt – og bare si til meg selv at jeg har råd til det – og tro det. Jeg skal fortsette med det de neste 30 dagene – så blir det nok  et helt nytt år etter det.

Jeg har råd til det

Med ønske om god råd for deg også.

 

– Trinity