Skip to content

Archive for

29
Okt

Dag 114 – Du er med å bringe god energi til verden ved å bringe deg gode følelser – og omvendt, ved å bringe verden gode følelser vil du bli fylt av gode følelser

Dag 114:

Ettersom du fokusere på de gode tingene føler du deg bra, og du bringer med deg flere gode ting for verden. Samtidig som du bringer flere gode ting i ditt eget liv. Når du føler deg god løfter du livet ditt, og du løfter verden! Begynner du å se den fenomenale makt du har i denne verden, bare gjennom din eksistens.

The Circle of Memory av Eleanor Coppola i Oslo

For en ukes tid siden var jeg i Oslo og da besøkte jeg utstillingen til Eleanor Coppola – The Circle of Memory. Denne utstillingen befinner seg for tiden på Akershus festning, så hvis du er i nærheten og har lyst til å se en rørende utstilling så anbefaler jeg at du tar turen innom. Bildene er ikke veldig spektakulære eller noe, men de er gode symboler. Det som rørte meg mest var hvordan mennesker kan berøre hverandre bare gjennom små lapper.

Små lapper med hilsen til de en er glad i

Hele utstillingen er preget av savn og sorg. Den er bygd opp på halmballer med Eleanor Coppolas bilder av stein som former en sirkel rundt hele området. Følelsen av å gå inne i en steinsirkel er virkelig fascinerende.

Stein sirkelen til Eleanor Coppola

Med ønske om en vakker dag fylt med gode følelser for deg selv og verden.

 

– Trinity