Skip to content

Archive for

26
Okt

Pumba og Timon, de beste venner på jord. Hakuna matata

Her er det påståtte beviset for at Timon og Pumba faktisk lever i beste velgående og at de fortsatt er perlevenner. Eller er det perler for svin å tro at dette bildet er ekte? Det påstås i alle fall at en turist tok dette bildet av radarparet i Tsavo Nasjonalpark i Kenya for en ukes tid siden. Her var de på vei for å se etter noe godt å spise. Eller kanskje de var på leting etter sin veldig gode venn Løven Simbad, men etter at han ble konge og fikk egne barn har han vært noe fraværende i å følge opp sitt vennskap med disse to artige krabatene fra Afrika.

Timon og Pumba i virkeligheten?

Timon og Pumba lever gjennomført i forhold til den livsfilosofien undertegnede forsøker å nå fram til. Hakuna Matata – som er en problemfri filosofi. Hakuna Matata er swahili og betyr noe sånt som “ingen problemer”. De to gode vennene tenker positivt og vet at alt løser seg uten videre bekymringer. Akkurat i tråd med Loven om Tiltrekning.

 

– Trinity

26
Okt

Dag 111 – Gi slipp på hat, frykt og harme–gi rom for fred, ro og kjærlighet

Dag 111:

Det finnes ikke et eneste tilfelle i historien hvor hat har brakt glede til mennesker. Det er en negativ kraft som bare tjener til å ødelegge dem som holder det i deres sinn og kropp. Hvis majoriteten av menneskeheten ga slipp på alt hat, frykt og harme, ville kriger forsvinne fra planeten vår.

Freds symbol - flower powerFredsdue er et av symbolene for fred. La freden hvile over vår planet

Dagens sitat er også veldig selvforklarlig. Jeg kan ikke si at jeg har store motargumenter og tanker rundt fred har jeg hatt siden jeg var liten. Flower Power og den kalde krigen regjerte da jeg vokste opp. Jeg kan huske frykten det skapte i meg – langt oppe i Norge var jeg redd for den kalde krigen. Nå har jeg blitt så voksen at jeg faktisk kan gi slipp på den frykten, nå er følelsen mer “skjer det så skjer det” og så får jeg bare gjøre det beste ut av de mulighetene som finnes der og da.

Jeg ønsker deg en riktig fredfylt, kjærlig og varm dag.

 

– Trinity