Skip to content

Archive for

21
Okt

Dag 106 – Snarveien til å oppnå det du ønsker deg

Dag 106:

Hvis det høres slitsomt ut å dra det du ønsker deg ut av det usynlige og inn i det synlige, prøv denne snarveien: se hva du ønsker deg som absolutte faktum. Dette vil manifestere det du vil med lysets hastighet. I det øyeblikk du spør, er det et faktum i det Universelle åndelige feltet, og at feltet er alt som eksisterer. Når du tenke noe i ditt sinn, vet det er et faktum, og at det kan være noen spørsmål om manifestasjon sin.

MacBook Pro 15,4" 2,2 GHziPad 2 64GB med Wi-Fi + 3G - SortCanon EOS 7DReal BlitzEpson Stylus Photo R2000

Dagens tekst frister med en snarvei. Selv har jeg fundert på om  det er verdt strevet å fokusere på det du ønsker deg? Vel, noe av det jeg ønsker meg mest av alt i det materielle usynlige – synlige feltet. Hvis jeg virkelig setter det fram som fakta her i bloggen – så vil det bli veldig synlig.

Gjøre det usynlige synlig

Nå kan det kanskje se ut som jeg er veldig materiell, men jeg ser ikke på meg selv som en materiell person. Jeg ser på meg selv som en myk person – for jeg har jo brukt en del tid på å finne fram til Loven om tiltrekning – og i den forbindelse har jeg funnet ut at jeg stadig kommer tilbake til at jeg ønsker å dra ut i verden og hjelpe andre mennesker (og da helst barn). Jeg hadde den drømmen allerede da jeg var ung, og den økte i styrke da jeg tok sykepleierutdanningen. Så dukket livet opp – og realiteten ble studielån og andre hindringer, både fysiske og mentale, nå har de drømmene igjen dukket opp og jeg tenker å fokusere på dem som om de var reiser jeg allerede har foretatt.

Jeg lurer på om det virkelig er verdt strevet? For det er et strev å fokusere og tenke om tankene når de blir for realistiske eller også negative. Blir jeg mer naiv av det? Jeg har lest det et sted. På nrk.no fant jeg en kritisk artikkel til all positivitetstenkningen; “fornekte virkeligheten, underkaste seg ulykken med godt humør og klandre oss selv for vår skjebne” er noen av uttrykkene jeg finner i artikkelen. Med naiv tenkte jeg nok på det å fornekte virkeligheten. Jeg tror virkelig ikke vi nordmenn er så naive at vi tror at den harde virkeligheten blir borte bare ved å tenke positivt, når det er sagt er det veldig lett å glemme ting man fortrenger – det er som om det ikke eksisterer lengre. Da kan det jo bli katastrofalt, et enkelt eksempel er jo de stakkars menneskene som deltar på “Luksusfellen” – og alle de som har det på samme måte som aldri vises på tv. Jeg så nettopp statistikk over hvor mange fattige vi har i Norge, og tallene var høyere enn jeg hadde antatt – ikke bemerkelsesverdig mye høyere, men alikevel høyere. Mange lever over evne – lukker øynene og tenker positivt, jeg tror ikke det er sånn Loven om tiltrekning er ment å utføres.

Jeg vet ikke om jeg tror på snarveier til lykke, suksess og rikdom, men det kan vel ikke skade så lenge det ikke er på kant med loven og ikke skader noen andre? Eller vil det skade andre at jeg har alt jeg ønsker meg? Vil ulikhetene mellom meg og andre bli så store at jeg ikke kan leve med meg selv fordi jeg har vært så heldig og ikke andre? Eller vil jeg bli arrogant, kald og distansert hvis jeg har det bedre enn andre? Ja, som du ser så bringer ulike tema opp uendelig mange spørsmål hos meg. Jeg får vel gå ut og stable noe av vinterens ved og gruble videre på dette.

Det ser ikke ut til at jeg fant svaret på dagens tekst og spørsmål. Har du noen tanker om dette må du gjerne dele dem – det er mye morsommere å filosofere sammen med noen enn alene.

 

– Trinity