Skip to content

Archive for

16
Okt

Dag 101 – Den allmektige gaven

Dag 101:

Vi er verdifulle; hver eneste én av oss. Vi er enestående mennesker som har blitt gitt den allmektige gaven – muligheten til å skape våre egne liv, uten noen form for grenser.

enestaende_mulighet

Nok en oppfordring til å følge din drøm. Hva ønsket du å bli da du var yngre? Hører du på den indre stemmen din, den som forteller deg om du er på riktig hylle eller ikke?

Jeg vet at jeg har vært på feil hylle mang en gang. Jeg har stort sett alltid valgt fornuftig, og absolutt ikke som hjertet har ønsket. Etter å ha handlet fornuftig mange nok ganger slutter hjertet å si hva det ønsker, da står du i fare for å bli utbrent. Du står i fare for å vantrives så ille at du til slutt bare kollapser.

Da jeg var yngre drømte jeg ofte at jeg var “Oraklet i Delfi” – jeg tok i mot folk i drømmene mine og ga dem råd og hint om hva de kunne gjøre. Denne jobben visste jeg det var umulig å ha, så jeg tenkte ofte at jeg ville spille teater. Mange nok stemmer rundt meg fortalte meg at det lå en veldig usikker framtid i å spille teater, og at det var veldig vanskelig å komme inn på teaterhøgskolen. Det endte med at jeg ikke våget å søke engang. Jeg ville også bli arkeolog og landmåler, men ingen skulle like mattematikk den gangen jeg måtte ta valg, så jeg avsto fra å gjøre det. Jeg våget ikke å finne ut om jeg var flink nok med tall eller ikke, i dag vet jeg at jeg faktisk liker tall. Jeg kunne nok vært flinkere med tall hvis jeg hadde forsøkt å lære meg noe, men jeg trenger det ikke – selv om jeg liker det.

Jeg er nok den som har vært flinkest til å sette opp grenser for å hindre meg i å utforske og skape livet slik jeg drømte om. Jeg var så alt for fornuftig. Jeg var så alt for flink til å ta på meg for mye ansvar. Jeg hadde ikke tid til å leke, jeg trente. Jeg hadde lekser, og hjalp småsøsken med lekser. Jeg likte husarbeid, så det gikk med en del tid på å vaske, tørke støv, lage mat og rydde.

Nå derimot har jeg begynt å leke! Synge høyt! Danse! Tegne! Redigere bilder er nesten som å leke også. Nå vet jeg at Oraklet i Delfi bare var at jeg faktisk er utrolig dyktig på å se mennesker, lytte til dem og veilede dem.

Pass på å rive ned dine grenser – smått om senn. Hvis du har muligheten hjelp barn og unge til å nå sitt potensiale – drøm og fantaser sammen med dem. Styrk dem i deres sterke kvaliteter. Gjør dem klare til å nå høyere enn vi har gjort. Det er frihet i å hjelpe andre. Det er styrke i å skape.

Jeg ønsker deg en skapende søndag der du begynner å rive ned noen av grensene dine. Vær grensesprengende på en eller annen måte i dag!

 

– Trinity

16
Okt

Dag 100 – Ta i bruk den Kreative Kraften…fritt, fullt, åpent

Dag 100:

«Du kan få det du ønsker – hvis du vet hvordan du skal forme det i dine tanker. Det finnes ingen drøm som ikke kan gå i oppfyllelse, hvis du bare lærer å bruke den Kreative Kraften som arbeider gjennom deg. Metoden som virker for én person virker også for alle. Nøkkelen til kraften ligger i å bruke hva du allerede har… fritt, fullt… og å åpne kanalene dine på vid vegg for at mer Kreativ Kraft skal strømme gjennom deg.» ~Robert Collier (1885-1950).

DrommeDetGjoreDet

Ett hundre dager med Hemmeligheten/ The Secret – nå er det vel på tide å kjenne etter om jeg har greid å ta i bruk noen av strategiene jeg har lært av dette. Jeg kjenner jeg har blitt flinkere til å “gi blaffen” – jeg vet jeg har blitt mer bevisst og trekker tankene mine inn i positiv retning raskere enn tidligere.

gi blaffen

Jeg har dessverre ikke satt meg livsmål (enda) – en målsetting ville kanskje hjulpet meg å holde fokus tydeligere. Mitt vision board kunne med trygghet blitt gjort ferdig for å ha målsettingen klar forran meg.

Med det fantastiske kurset jeg deltok på lærte jeg å retusjere bildene mine, nå skal jeg retusjere dem slik at de kan bli affirmasjoner for meg – kanskje det er oppløftende?!

Jeg har skjønt at jeg må bli flinkere til å godta meg selv, jeg må redusere kravene jeg har til meg selv og godta at jeg er mer enn bra nok som jeg er. Jeg krever mye av andre, men jeg krever enda mer av meg selv. Jeg streber alltid etter å bli en enda bedre utgave av meg selv enn jeg er. Og når selvfølelsen er ganske lav så henger ikke dette helt sammen.

love_myself

Konklusjonen er at jeg kommer til å fortsette å blogge Dagens tekst fra The Secret Appen, nettopp for å se om det kommer noe enda bedre ut. Kanskje jeg kan greie å fokusere fram uventede penger som jeg kan bruke på å utvikle hobbyen min. Komme meg på flere kurs og workshops både i inn og utland. Så skal jeg forsøke å fokusere på å like meg selv bedre. Fokuset er også rettet mot å finne Drømmejobben, så jeg får vel si meg fornøyd med å dele fokus på disse hovedpunktene akkurat nå.

Greier du å endre drømmer og tanker?

Med ønske om en fantastisk lørdag med fri flyt av den Kreative Kraften.

 

– Trinity