Skip to content

Archive for

14
Okt

Dag 99 – Hold fokuset på det du ønsker deg og Universets mektigste kraft jobber med deg for å oppnå det

Dag 99:

Når du fokuserer tankene dine på noe du ønsker deg, og du holder fokuset, er du i det øyeblikket knyttet til den mektigste kraften i Universet for å få det du ønsker deg.

Fokus på det vakre - vil gi et vakkert liv ;-)

Nå har jeg lagt fokuset mitt over på å finne et godt fotoprosjekt å jobbe med. For jeg har bestemt meg for å videreutvikle hobbyen min. Så fra å være en amatør-hobby-fotograf vil jeg nå bli en hobby-amatør-fotograf som skal gå over til å bli en amatør-fotograf, og underveis i prosessen vil jeg ha midler til å komme meg på ulike kurs, og en mulig utdanning innen ledelse, eller aller helst coaching, skal knyttes opp mot en utdanning som fotograf – og da vil jeg være veldig fornøyd med meg selv. Da har jeg oppnådd det jeg ville oppnå, så får jeg vel sette meg noen nye mål.

Det er så vanskelig å holde fokus for det jeg ønsker meg, nettopp fordi det ikke dukker opp med det samme, da mister jeg lett motet og troen på at det går an og dermed så går det jo ikke an. Jeg får stadig minne meg selv på å tenke positivt og holde fokuset mot drømmene mine. Jeg vet jo innerst inne at de kommer gjennom når jeg gir slipp på frykten min. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må få bevist at Universet jobber for meg, at jeg oppnår det jeg drømmer om når jeg holder fokus, før jeg våger å tro på det og leve overbevist om at det skjer. Der ligger nok barneoppdragelse, samfunnets kritiske røster og den generelle frykten sterkt forankret i oss mennesker slik at vi ikke skal forstå at det er så enkelt som det Hemmeligheten forteller oss at det er.

Trekk pusten dypt – kjenn hvor heldig du er som kan puste helt ned i magen. Kan du kjenne hvordan luften vibrerer gjennom neseborene – jeg har kjent så mange ganger at jeg kan kjenne luften trekke seg sammen før den forsvinner inn gjennom neseborene. Du kan spesielt kjenne dette om luften er litt kald og frisk, eller om du sitter i en badstue der luften er varmere enn kroppstemperaturen din.

Kjenn at du blir roligere når du gjør dette – la tankene fly og bli bevisst på hva du ønsker deg.

Hva kom du fram til? Hva er dine drømmer som du kan holde fokus på?

 

– Trinity

14
Okt

Dag 98 – Menneskehetens evolusjon knyttes opp mot oppfinnelser og videreutvikling av disse

Dag 98:

Brødrene Wright og fly. George Eastman og film. Thomas Edison og lyspæren. Alexander Graham Bell og telefonen. Den eneste måten noe, noensinne, har blitt oppfunnet på er fordi en person så et bilde i sitt hode/ i sine tanker. Personen så dette bildet klart og tydelig og ved å holde bildet av sluttresultatet i tankene sine hjalp alle kreftene i Universet til å fremme oppfinnelsen til verden, gjennom denne personen. Disse menn kjente til Hemmeligheten. De hadde ytterst tro på det usynlige, og de kjente til sin indre kraft til å knytte seg til Universet for å bringe tankene sine til virkelighet. Deres tro og fantasi har vært årsak til menneskehetens evolusjon, og vi nyter av fordelene av deres kreative hjerner hver eneste dag.

På tide at vi kvinner lytter til vår indre stemme og blir oppfinnere - vel, evolusjonen ville uansett ikke kommet dit den er i dag uten oss - for kvinner har jo født og oppfostret disse oppfinnerene ;-)

Hender det at du tenker på oppfinnerene når du bruker noe? Tenker du på de som utviklet muligheten til å fly i et fly når du er ute og reiser? Eller den som oppfant datamaskinen når du sitter foran den? Jeg vet at den første datamaskinen kom fra IBM, men ikke hvem som oppfant den. Jeg tenker noen ganger også på de pionerene som begynte å krympe verden ved å reise over havet til for eksempel Amerika, hvordan ville verden se ut uten dem? Nettopp på grunn av de første oppfinnelsene ble det mulig å videreutvikle dem, derfor skriver dagens tekst om menneskehetens evolusjon. Jeg tror det finnes en oppfinner i alle oss, men bare de som er flinkest til å beholde bildet i tankene sine og forsøke å sette dem ut i verden greier å bli oppfinnere.

Jeg undret meg noe over hvorfor dagens tekst ikke knyttet noen kvinner til listen over oppfinnere som vi nyter godt av i dag. Jeg undrer meg også om det bare er menn som står bak “The Secret”?

Med ønske om en oppfinnsom flott dag.

 

– Trinity

14
Okt

Dag 97 – Kjærlighetens kraft er den høyeste frekvensen i Universet.

Dag 97:

Det finnes ingen større kraft i Universet enn kjærlighetens kraft. Følelsen av kjærlighet er den høyeste frekvensen du kan oppnå. Hvis du kan innlemme alle tanker om kjærlighet, hvis du kunne elske alt og alle, ville livet ditt bli forandret.

Hjerte symboliserer kjærlighet

Jeg rommer mye i ordet kjærlighet. Jeg rommer alt fra å være glad i (dyna mi), liker (pizza), elsker (livet), kjærligheten til medmennesker, kjærlighet til noe større enn meg selv, jeg prøver å innlemme kjærlighet til meg selv. Jeg føler kjærlighet når jeg er ute i naturen, når jeg er ute med kameraet mitt, jeg kjenner kjærlighet fordi jeg er takknemlig, lykkelig, fordi jeg liker iPhonen min. Kjærlighet til familie, venner, kollegaer, til og med kjærlighet til de som ikke liker meg.

Hvordan favner du kjærlighetsbegrepet?

Hvilke symboler bruker du for kjærlighet?

Kjærlighet symboliseres med hjerte, bøker, blomster, champagne, bølger og solen for meg. Det er sikkert flere symboler jeg bruker, men det var disse som dukket opp fremst i tankene mine.

Jeg ønsker deg en riktig flott dag med kjærlighetens kraft.

 

– Trinity