Skip to content

Archive for

9
Okt

Dag 94 – Alle har en oppdagelse eller oppfinnelse i magen – Hemmeligheten (The Secret) kan kanskje hjelpe deg til å få den ut derfra

Dag 94:

Alle muligheter finnes allerede. All kunnskap, alle oppdagelser/funn, og alle oppfinnelser i fremtiden, er i Universets Bevissthet som muligheter, venter på at det menneskelige sinn skal trekke dem ut. Hvert skaperverk og hver oppfinnelse i historien har også blitt trukket fra Universets Bevissthet, om personen bevisst visste det eller ikke.

Eureka - Universets Bevissthet har slått ned i Donald & co også

Albert Einstein - en stor mann - opptatt av det enkle og kvalitet

Albert Einstein var en stor mann som så helt vanlig ut. Han var opptatt av det enkle, men også av kvalitet. Han skal ha uttrykt at “alt bør være så enkelt som mulig, men ikke noe dårligere av den grunn” og “hvis du ikke kan forklare det enkelt nok så betyr det bare at du ikke kan det godt nok”.

Vi har alle muligheten til å bli det ytterste av det vi kan forestille oss. Vi må bare lære å lytte og stole på vår intuisjon og de signalene Universet sender. Før var jeg veldig opptatt av å tro at hver gang jeg hørte en sang, fikk en tekst, eller noen sa noe til meg så var det et tegn på noe. Nå har jeg begynt å tenke mer og mer på det igjen, kanskje er det noe i det – kanskje er det min “indre stemme” eller Universetes Bevissthet som prøver å snakke til meg fordi jeg ikke er så flink til å høre etter? Jeg er en utrolig god lytter til andre, men innover i meg selv – ja der sliter jeg nok litt enda. Jeg har klart blitt mye bedre disse månedene med sitater fra The Secret App’en som jeg har blogget om, men det  er fortsatt en vei å gå.

Hva med deg? Er du flink til å lytte innover? Har du en “oppfinnelse i magen” som du ikke greier å tro helt og fast på, som du ikke helt får tak i? Jeg tror at de fleste av oss har det.

Nå skal jeg avgårde og leke meg på mer photoshop-kurs. Kreativitet og oppmerksomhet kom og bli med meg i dag Smilefjes som blunker

Ha en nydelig søndag.

 

– Trinity