Skip to content

Archive for

8
Okt

Dag 93 – Latter tiltrekker glede og frigjør negativitet

Dag 93:

Latter tiltrekker glede, frigjør negativitet, og fører til mirakuløse helbredelser og kurer.

Ta vare på solstrålene i livet ditt

Vet du hva stesønnen min gjorde en gang jeg var i litt dårlig humør? Jo, han kom bort til meg og ba meg snurre han rundt – og vet du hva det endte med? Han ler kjempe høyt og ber meg gjøre det en gang til – og vips sto vi der – midt mellom mathyllene i butikken og lo høyt. Når barn ler så smitter latteren veldig ofte.

Det er ikke for uten grunn at man sier at latter er smittsomt. Når noen ler godt rundt deg så er det vanskelig å la være å le sammen med. En god latter forlenger livet – sa kjerringa og flira seg i hjel.

Hoppeslott kan gi mye latter og glede

Noen blir vi bare lattermilde av å være sammen med

I dag skal jeg på kurs og jeg har en følelse av at det kommer til å bli mye latter og glede denne helgen. Ut fra dagens tekst så håper jeg at jeg skal være både sliten og frigjort fra negativitet etter helgen, det skal bli morsomt å se hvilke mirakel som blir resultatet etter all gleden og latteren jeg forventer meg.

Jeg håper du også får en latterfull og gledelig dag (holdt nesten på å skrive en latterlig dag!! ups) – som ender opp med små og store mirakler for deg og dine.

 

– Trinity