Skip to content

Archive for

7
Okt

Dag 92–The Secret minner deg på å kjenne følelsen av å være takknemlig for det du ønsker deg på forhånd

Dag 92:

Bob Proctor, omtalt i The Secret, foreslår å skrive ned hva du ønsker deg. "Begynn hver setning med, jeg er så glad og takknemlig nå som …" (og du fyller ut resten). Når du takker som om du allerede har mottatt hva du vil, sender du ut et kraftig signal til universet. Signalet sier at du har det allerede fordi du føler takknemlighet for det nå. Hver morgen før du står opp av sengen, gjør det til en vane å føle takknemlighet på forhånd for den kommende, strålende dagen, som om den allerede har vært.

skriv ned det du ønsker deg - skriv det som om du allerede har fått det - kjenn følelsen av takknemlighet for det du ønsker deg samtidig som du skriver

Jeg skriver alltid, i korte trekk, hva jeg har opplevd i dag og hva jeg ønsker meg av morgen dagen. Jeg har blitt flinkere og flinkere til å være takknemlig i det jeg skriver. Dette gjør jeg så og si hver kveld – til frustrasjon for de rundt meg. Jeg trenger litt tid og stillhet for å konsentrere meg, så da blir jeg vel litt kravstor også Smilefjes som blunker

I tillegg har jeg begynt å skrive ned mine første tanker hver dag, rett etter at jeg våkner. 30 minutter med tanker, det bruker å bli ca 3 sider i en middels stor notatbok. Disse tankene skal ikke leses før det har gått i alle fall 8 uker, så det blir interessant. Jeg er vant til å ikke lese det jeg skriver på denne måten så det er ikke noen utfordring for meg – å la være mener jeg.

Jeg har sett effekt av å skrive ned ønsket for morgendagen, det er ofte jeg har greid å fokusere så mye på hvordan resultat skal bli at det har skjedd. Prøv selv.

WordsToUniverse

Jeg bruker å finne meg søte, symbolske bøker å skrive i – slik som denne som sender ordene ut til Universet.

 

– Trinity