Skip to content

Archive for

6
Okt

Høstferie og et besøk hos Høyt og Lavt i Svarstad

For et par dager siden fant jeg en interessant annonse i lokalavisen. Nå har jeg hatt med meg stebarna mine hit og det var virkelig suksess.

Annonse fra Gjengangeren i Horten

I går satte vi pris på høstferie og høstværet. Vi pakket en sekk med litt niste – dog kunne vi ha husket litt ekstra varmt tøy (det er jo tross alt oktober). Tok med barnas farmor. Så satte vi kursen mot Svarstad i Vestfold, vi hadde som mål at vi skulle besøke Høyt og Lavt for å se om det var noe for barna der. Høyt og Lavt er en aktivitetspark der klatring og zip-line er HOT. Det jeg likte aller best er at det er bare de som skal klatre/delta som betaler – jeg som skulle fotografere og følge med fra bakken betalte ikke noe.

Er klatreselene festet riktig

Sitter utstyret som det skal? Hva er denne til?Hæ – heter den “trinse” – så morsomt. Alle som ikke hadde vært i parken fra før måtte gjennom en opplæring. Denne opplæringen tok utrolig lang tid og her holdt både små og store på å gi opp. Det var bare én ting jeg virkelig savnet ved opplæringen – det var at alle burde prøve å kjenne hvordan det hadde vært om de ramlet og ble hengende i sikringen – dette kunne hjulpet mange fra å være redde.

Alle måtte gjennom opplæringsløype OG en av familieløypene før de fikk sette avgårde i aktivitetsparken

Etter endt opplæring måtte alle som hadde vært på opplæring gjennom en av familieløypene for å få litt trening i å sikre seg og kjenne litt på hvordan høyden er og hindrene virker. Disse løypene var veldig morsomme for barna.

Det var klatrevegger, tauvegger, liner, bevegelige hindre og mye mer

Den ene utfordringen etter den andre som krevde konsentrasjon og balanse

Det var mange ulike hindre som skulle forseres, og det var mulig å avbryte ved noen av “pause-platformene” hvis det ble for utfordrende.

Zip-Line var veldig populært og det ga følelsen av å fly

Zip-Line ble favoritten. Og nå gleder barna seg allerede til at Aktivitetsparken skal åpne igjen etter vinteren. Så dette kan vi bare konkludere med ble en suksess. Mestringsfølelsen og selvtilliten kan virkelig boostes her ved Høyt og Lavt i Svarstad.

Høyt henger de og fort svever de fram.

Se opp for flygende mennesker hos Høyt og Lavt

Nå stenger de for sesongen om et par dager – så om du vil rekke å prøve så må du dra i dag, eller i morgen.

Vi har bestemt oss for å vente til våren når de åpner igjen – og gleder oss allerede.

Høyt henger de og sure – nei ikke denne gangen…

 

– Trinity

6
Okt

Dag 91 – Den høyeste og mest kraftfulle frekvensen er kjærlighetsfrekvensen

Dag 91:

All din glede finnes på kjærlighets frekvensen – den høyeste og mest kraftfulle frekvensen av alle. Du kan ikke holde kjærligheten i hånden. Du kan bare føle det i ditt hjerte. Det er en tilstand av å være. Du kan se bevis på kjærlighet bli uttrykt gjennom mennesker, men kjærlighet er en følelse, og du er den eneste som kan utstråle og avgi følelsen av kjærlighet. Din evne til å generere følelser av kjærlighet er ubegrenset, og når du kjenner følelsen av glede eller kjærlighet er du i komplett og fullstendig harmoni med Universet.

Rød Rose er et tegn på kjærlighet - kjenner du følelsen av å få blomster - er den god?

Det kan vel ikke være noen tvil om at kjærligheten er den største, det er kjærligheten som trekkes fram både i Loven om tiltrekning og hos ulike helgener, filosofer og i religiøse skrifter.

Mange av oss er så redd for kjærligheten – nettopp fordi den kan gjøre oss utrolig sårbar og trist. Kjærlighetssorg er noe av det verste vi mennesker går igjennom. Jeg husker at det var gyldig fravær da jeg gikk i ungdomsskolen. Hvis vi opplever svik av de vi elsker høyest er det lett å pakke ned disse gode følelsene videre i livet. Jeg har sett virkelig gamle mennesker som sitter på sykehjemmet og føler bare bitterhet fordi de endte opp med å være alene i livet etter et brudd. De opplevde eller tillot seg selv ikke å oppleve kjærlighet igjen. Jeg har også samtalet med eldre damer i sykehjem som forteller om bitterhetsfølelsen som overtok livet deres helt og holdent fordi de ikke fikk barn, de fikk aldri oppleve den ubegrensede kjærligheten det er å ha barn. Selv er jeg veldig klar over dette, men jeg skal ikke stikke under en stol at jeg er livredd for å bli en bitter gammel kjærring… Og overalt jeg leser for tiden står det at jeg vil få det jeg frykter mest fordi jeg lar tankene mine gå dit og skape den energien for meg selv, så jeg prøver konsekvent å tenke at jeg er heldig som har et bra liv med venner, familie, andres barn i mitt liv og at jeg er så sosial og trivelig at jeg omgås lett med fremmede.

Gode følelser og minner i forhold til andres barn

Nå holder jeg på å utvikle en hobby jeg har hatt i flere år – jeg kan forsøke å få følelsen av kjærlighet gjennom det. Selv har jeg kanskje kapslet inn følelsene mine i flere år nå, nettopp for å slippe å bli såret og oppleve følelsen av sorg og tap igjen. Det krever for mye av min energi å gjøre det nå. Jeg har opplevd kjærlighetssorg og skuffelser fra mange hold, både i forhold til menn, men også i forhold til å miste personer som har stått meg nære og i forhold til venninner som blir borte pga livssituasjoner, misunnelser, osv. Det er like sårt det. Nå har jeg som dere vet begynt med å sende kjærlighet til disse menneskene som har såret meg, slik at fokuset mitt ikke sender på bitterhetsfrekvensen, men på kjærlighetsfrekvensen.

Jeg har alltid hatt mye kjærlighet å gi, men jeg har blitt dårlig på å motta kjærlighet. Så da håper jeg at når jeg gir kjærlighet så er det de samme følelsene som gjør at jeg kobles på Universet med kjærlighet.

KjærlighetssymbolerGlad i meg selv ;-)

Ønsker deg en riktig gledelig og kjærlig dag. Husk at kjærlighet til deg selv også er følelsen av kjærlighet som sendes ut på eteren.

 

– Trinity