Skip to content

Archive for

4
Okt

Dag 89 – Det er like lett å manifistere én krone som én million kroner, Loven om Tiltrekninig

Dag 89:

I Universet finnes hverken størrelse eller tid. Det er like lett å manifestere en krone som det er å manifestere en million kroner. Det er den samme prosessen, og den eneste grunnen til at den ene kan komme raskere og den andre kan ta lengre tid, er at du trodde at en million kroner var mye penger og at en krone ikke var så mye.

En Million KronerÉn Krone

Hvis du begynner å se hva du kan få for én million kroner så er det kanskje ikke så mye? En leilighet i Oslo er ikke store plassen for bare én million kroner. Skjønt i Osen i Trøndelag vil du få mye mer for en million enn i Oslo, så det er klart at verdien på pengene vil variere fra hva du har og hvor du holder til og hvilke drømmer du har.

Det er ikke så mange år siden vi trodde vi kunne leve et helt liv uten å jobbe hvis vi bare hadde en million kroner, men det er nok utopi i Norge i dag.  Så det er bare å begynne å tiltrekke deg en million kroner Smilefjes som blunker

TimeAndSizeLess

Når vi kommer til tidløs og ingen størrelser så kan jeg godt være med å filosofere over det, men jeg må fortelle deg at jeg nok syns det er vanskelig. For i mitt hode finnes både tid og størrelse – skjønt jeg fant et morsomt fotoprosjekt på nettet nå i morgest og der er ikke tiden så viktig. Prosjektet gikk ut på å finne et kjent bilde (et maleri, foto, scene fra en film) og kreere et foto i dag som ligner. Jobben ligger da i forberedelsene til selve bildet. Se her. Morsomt – kanskje litt lekent i grunnen.

 

– Trinity