Skip to content

Archive for

3
Okt

Dag 88 – Fullstendig perfeksjon – du høster av det du sår.

Dag 88:

I likhet med naturens lover, er det fullstendig perfeksjon i The Secret, loven om tiltrekning. Du skaper ditt liv. Uansett hva du sår, høster du! Dine tanker er frø, og avlingen du høster vil avhenge av frøene du planter.

Avlingen ser bra ut i år

I Bibelen står det vel at du skal få i mangfold av det du sår? Eller noe i den dur. Jeg er nok ikke dyktigst på Bibelsitater, men å få i mangfold av det du sår høres nesten bedre ut enn det Loven om tiltrekning gir.

image

Så hvis jeg planter frø vil jeg høste det jeg sår. Hvis jeg planter små frø av lykke i mitt hjerte så vil jeg bli lykkelig, men om jeg velger å plante hat, bitterhet og hevngjerrige tanker så er det nettopp det jeg får. Takk og pris for at jeg ikke er den som går rundt og bærer på slike tanker. Jeg skal bare bli flinkere til å så små frø av lykke og kjærlighet i mine tanker. Det skader sikkert ikke å gi litt penger – det blir jo som å så – for å få tilbake i mangfold Smilefjes som blunker.

Jeg er så takknemlig for at jeg har god fantasi og at jeg nå holder på å utvikle min kreativitet igjen.

Jeg ønsker deg en riktig god avling. Så det du måtte ønske å høste i dag Smilefjes Tenk på glede, lykke, kjærlighet og takknemlighet når du sår og det er det du vil få igjen i mangfold.

 

– Trinity

3
Okt

Dag 87 – Lykke, Kjærlighet og Takknmelighet kveler alle former for negativitet

Dag 87:

En overgang til dominerende tanker og følelser av kjærlighet og takknemlighet er svaret mot alle uønskede ting. Negativitet i noen form kan ikke eksistere i et energifelt av kjærlighet og takknemlighet.

Vi kan aldri få for mye Kjærlighet, Lykke og Takknemlighet/ Love_Joy_Gratitude

Så kjærlighet, takknemlighet og glade følelser er Hemmelighetens oppskrift på lykke og å oppnå det du ønsker deg. For enkelt sier du? Kanskje – eller kanskje ikke? Hvorfor skulle det være vanskeligere enn som så? Hvem er det som bestemmer at det skal være så vanskelig å være lykkelig? Ytre omstendigheter som står i veien sier du? Eller bare unnskyldninger fordi det ikke er så lett å være konsekvent kjærlig og takknemlig? Hvorfor lytter vi til den sterke selvkritikeren som sitter inne i oss? Fordi vi alltid har gjort det? Vel, da jeg gikk på sykepleierutdanningen var det sterkeste jeg lærte at jeg aldri skulle godta det svaret fra mine kollegaer – “fordi vi alltid har gjort det slik eller sånn” – det skaper nemlig ikke vekst og utvikling. Etter et par runder med “men hvorfor?” forsto jeg at jeg ble veldig upopulær på jobben min fordi jeg alltid spurte og krevde reale svar. Janteloven var sterk i den avdelingen. Jeg måtte ikke komme der og tro at jeg var noe – jeg som var utdannet i Oslo, skulle jeg være bedre enn dem? Jeg var så heldig at jeg ikke fikk fortsette i den avdelingen, men ble ønsket hjertelig velkommen inn i en annen og mer reflekterende avdeling. Men selvtilliten som sykepleier var allerede blitt forstyrret. Det var vanskelig å føle glede, kjærlighet og takknemlighet der og da, men nå som jeg sitter og ser tilbake – over ti år tilbake – er det mye lettere å bli glad over den endringen der.

Et fredfullt hjerte oversvømmes av Lykke, Kjærlighet og Takknemlighet

I dag vil jeg benytte anledningen til å gi en porsjon (eller to) glede, kjærlighet og lykke til deg som ikke føler det selv.

 

– Trinity

3
Okt

Dag 86 – Snarveien til alt du ønsker deg er å ta fram glad-følelsen inne i deg

Dag 86:

Hvis du ønsker å motta alt du drømmer om for deg selv, vit at det er gjennom din glede – din glad-følelse inne i deg selv. Det er den raskeste veien. Din glede – at du føler deg bra – er snarveien til alt du ønsker. Når du velger å være lykkelig nå – uansett hva som skjer rundt deg – da har du sluppet løs den magien slik at Universet kan begynne å helle ubegrenset lykke inn i livet ditt.

Ta fram glad-følelsen og husk at et smil ikke alltid betyr at du er glad, men at du er sterk nok til å smile når det gjør vondt ♡†☆

Jeg som alltid har forbant masken min – det ser virkelig ut som at den kanskje har vært mer til nytte enn jeg har vært klar over Smilefjes som blunker Jeg har egentlig glad-følelsen latent, men har alltid følt meg som en enkel sjel fordi jeg kan dra fram smilet og gleden i de verste situasjoner. Jeg ler for eksempel når det gjør vondt. Jeg har også fått høre at det betyr at jeg ikke er i kontakt med følelsene mine. Så her må jeg nok ha noen diskusjoner med meg selv om hva som er viktig. Jeg vil jo gjerne framstå som ekte og ærlig. Betyr det at jeg ikke er det om jeg velger å ikke ta inn over meg det som er tungt og vanskelig? Dette er virkelig et tema for filosofiske tanker utover dagen.

Skriv gjerne noen tanker du får som kommentar – det ville være interessant å høre hva du tenker.

 

– Trinity