Skip to content

Archive for

27
Sep

Dag 82 – Ha tillit til at Universet passer på alle dine innerste, uuttalte ønsker og drømmer

Dag 82:

Vi er ikke i stand til å se det store bildet av våre liv, men Universet eller den Kreative Makt/Energi kan se alt. Noen ganger tror vi at noe er riktig for oss, men når det ikke bretter seg ut på den måten vi trodde det skulle, må vi ha tro i Universet om at det er passer på alle våre innerste ønsker og begir seg inn i alle aspekter av våre liv.

Å kunne se hele bildet

Å kunne se helheten er ikke lett. Her en morgen da solen sto opp var jeg ute og kjørte bil – og da ser det fortsatt mørkt ut foran meg, men bak meg eksploderer himmelen i gule, oransje, rosa og røde toner. Hvis jeg ikke hadde fulgt med i bakspeilet ville jeg aldri sett det. Sånn er det også med livet. Jeg tror det er viktig å ha fortiden i bevisstheten, nettopp for å kunne reflektere over tanker og hendelser slik at de blir erfaringer vi kan ta med oss videre. Og det er ikke selvmotsigende fra i går, for i går var det mer snakk om å synke ned i dypet av tanker fra fortiden og/ eller framtiden uten mål og mening. Nå syns jeg det er mer mening i å trekke linjer fra fortiden til det punktet jeg er i dag.

Er det noe fra fortiden jeg kan bruke for å se årsaken til at jeg ikke har funnet meg en jobb enda? Hva gjorde jeg annerledes i den siste søknaden min som gjorde at jeg har blitt innkalt til intervju? Jo, jeg var dritt lei av å skrive søknader og endret dramatisk på denne søknaden – den ble så dristig som jeg noen gang har vært. Nå prøver jeg å se om jeg overdrev eller om jeg kan stå for det jeg skrev. Og ja, det er klart jeg kan det. Jeg la bare bort “janteloven”.

Jeg har flere ganger forsøkt å se hele bildet av hvorfor livet har blitt så annerledes enn det jeg så for meg da jeg var yngre. Jeg prøver å forstå bildet av grunnen til at ikke jeg skal få barn, jeg som er så glad i barn og som har et barnetekke du skal lete lenge etter – for det må jo være en grunn til det. I følge dagens tekst skal jeg bare ha tro på at det er en plan med det hele og at jeg skal ha tillit til at Universet passer på mine innerste ønsker også, selv om jeg ikke våger å uttale dem.

Kanskje jeg skal begynne å håpe at MittBarn er i Universet og øser lykke og kjærlighet over meg, siden det måtte velge bort meg til å bli mamma

Med ønske om en dag med helhetlige løsninger til deg og meg.

 

– Trinity