Skip to content

Archive for

25
Sep

Besøk hos “Jentene på KAFFE” i Horten med digitalkamera – nye muligheter

Nå har jeg fått en forsmak på produkt fotografering. Etter å ha vært innom “Jentene på KAFFE” en av klesbutikkene i Horten og sett på regntøy fra Blæst ByLillebøe kom jeg i prat med de som jobber der. Jeg fortalte at jeg følger med dem på Facebook for å se om det dukker opp noe spennende nyheter. Så begynte vi å snakke om Facebook og jeg våget meg til å spørre om jeg kunne få forsøke å ta bilder til siden deres. Og siden jeg aldri har gjort noe lignende, men ønsket å se om jeg kunne få det til så dro jeg ned til butikken litt senere i uken som var. Gjett om jeg koste meg. Det er første dagen på lenge at jeg har hatt det så kjekt. Å være uten jobb er ikke videre bra for selvtilliten.

Jeg følte meg levende – latteren og praten var befriende. Jentene som jobber på “Jentene på KAFFE” er utrolig hyggelige. De er sosiale, hjelpsomme, glade i mennesker og klær, søte og trivelige. Hvis du ikke har vært der – så må du ta turen innom. Hvis du kommer over med Bastøferja fra Moss og skal videre i Vestfold så ta en tur innom Horten sentrum først og hils på “Jentene”. De har noe for enhver smak og i alle størrelser. Her finner du klær, tilbehør, sko, støveletter – til og med støveletter med ekstra vidde i skaftet – og hyggelig service.

Jeg fikk i alle fall muligheten til å prøve meg fram for å se om foto kan bli noe mer enn bare en hobby.

Her er noen av bildene jeg har tatt (+ forsøkt å retusjere) og lagt opp på Facebook siden deres.

Høstens nyheter er i butikken

accessories

hjerter_smykker

Regntøy for gode følelser på en regntung dag fra Blæst ByLillebøeNytt høstantrekk fra "Jentene på Kaffe" i Hortenoutfit

«Utsikt over soloppgangen i Namibia» fra "Jentene på KAFFE" i HortenEn ny kjole til høstens reise - du finner den hos "Jentene på Kaffe" i Horten

LiveLoveLaugh - høstens store budskap fra "Jentene på KAFFE" i Horten - og fra TrinityPlaceButikken bugner av lekre høstvarer i alle størrelser

Hvis du ikke har vært innom Facebook siden til “Jentene på KAFFE” enda så gjør det – trykk på “LIKER”-knappen og få oppdateringer rett på din egen vegg.

Det er første gang jeg har vært så modig på mange år. Det er første gang jeg har tatt bilder som jeg skulle bruke til noe som ikke er privat. Det er første gang jeg viser meg fram sånn som dette – og gjett om det er skummelt og kjekt på samme tid.

Hva syns du om første resultatet? Er det noe du ville gitt meg tilbakemelding på så tar jeg gjerne mot tips og råd.

 

– Trinity

25
Sep

Dag 80–Sett pris på dine uvenner, det vil forvirre dem og Universet vil prise deg med kjærlighet

Dag 80:

Ros og velsignelse oppløser all negativitet, så ros og velsigne dine fiender. Hvis du forbanner dine fiender, vil forbannelsen komme tilbake for å skade deg. Hvis du roser og velsigner dem, vil du oppløse all negativitet og uenighet, og kjærlighet, ros og velsignelser vil komme tilbake til deg. Ettersom du roser og velsigner, vil du føle et skifte til en ny frekvens med tilbakemelding av gode følelser.

Gi kjærlighet til dine fiender, det vil virkelig forvirre dem

Dette er enkelt! Hver gang du føler hat eller irritasjon mot noen eller noe så prøv å tenke bevisst på å sende ut kjærlighet. Jeg ønsker ALLE det samme som jeg ønsker for meg selv. Og jeg bruker spesifikt å huske på de jeg er irritert på, sint på, eller de jeg vet ikke liker meg og de jeg tror vil meg ondt. Jeg har en regle jeg bruker og den lyder noe sånt som dette: «Jeg ønsker at (navn) skal oppnå det samme som meg, at (navn) skal få lik mengde med vennskap, rikdom, kjærlighet, snillhet, utfordringer, godhet, en jobb de liker, snille barn, fred i sjelen sin (osv – det som trengs i situasjonen) som det jeg ønsker meg og har. Jeg ønsker at ALLE skal ha det like godt som det jeg ønsker for meg selv.» Så hver gang det dukker opp en negativ tanke, et snev av ønske om hevn eller når jeg er i tvil om noen liker meg så skyver jeg bort de tankene så raskt jeg bare oppdager dem – og setter i gang med regla mi. Dermed så blir mitt hjerte heller fylt med kjærlighet og gode tanker. Jeg sier ikke at jeg ikke er trist eller lei meg, for de negative tankene dukker jo opp av en årsak, men jeg vil bevisst ikke se på meg selv som et offer – jeg tar grep om livet mitt og meg selv – og blir bedre og bedre til det hele tiden.

elsk fiendene dine og til slutt vil du ikke ha noen igjen

Tenk om vi kunne spre dette til alle vi kjenner, at vi har begynt å sende ros og kjærlighet til våre uvenner og de vi tror ikke liker oss. Da ville vi ikke ha fiender eller uvenner igjen.

Riv ned piggtråden rundt ditt hjerte og øs kjærlighet ut til absolutt alle, inkludert dine uvenner

Dette var oppløftende på en søndag morgen. Ha en flott dag uten uvenner i tankene – bruk energien denne dagen på venner og familie – det er mye bedre.

Vennskap <3

 

– Trinity