Skip to content

Archive for

24
Sep

Dag 79 – Fantastiske ting i framtiden for deg

Dag 79:

Kan du vurdere for bare et øyeblikk at det er fantastiske ting i fremtiden for deg? Kan du sette fullstendig tillit og tro i universet og vite du er så elsket og at alt som skjer skjer for deg? Fordi det er absolutt tilfelle.

Hvordan ser resten av ditt liv ut?

Jeg tenker at dette handler igjen om valg vi tar. Vi kan velge å ha tillit og tro til at det skal skje vidunderlige ting i fremtiden, eller vi kan velge å være pesimister og tro at det skal skje dårlige ting – fordi erfaringen vår tilsier at det gjør det. Shit happens er en vel brukt frase i vårt vokabular – og jo mer vi bruker det dess mer tror vi på det.

Så er det slik at det er bare opp til meg å gjøre livet mitt minneverdig eller bare helt vanlig. Det er opp til meg å velge og våge å gjøre det som gjør meg lykkelig. Slik som forleden dag – da var jeg og fotograferte en nydelig 5 måneder gammel jente. Det var min første fotoshoot – og jeg glemte tid og sted helt og holdent. Det var et magisk øyeblikk.

Jeg skulle ønske jeg greide å høre hva sjelen min sier til meg angående hva som virkelig er noe den setter pris på. Jeg ville bli veldig lykkelig og takknemlig om sjelen min ropte litt høyere slik at jeg kunne høre den Smilefjes som blunker

Med ønske om en riktig fabelaktig lørdag og fantastiske ting i framtiden til deg og dine.

 

– Trinity