Skip to content

Archive for

21
Sep

Dag 76 – Elsk deg selv – slik blir du i harmoni med alt

Dag 76:

Jeg har funnet i mitt eget liv og i andres liv at vi ikke tenker godt om oss selv eller elsker oss selv helt. For å ikke elske oss selv kan holde det vi ønsker fra oss. Når vi ikke elsker oss, dytter vi bokstavelig talt ting bort fra oss, fordi frekvensen til Universet er kjærlighet. Den intelligensen som er vårt Univers har bare betingelsesløs kjærlighet til deg, fordi du er deg! For å være i harmoni med alt det gode og all den kjærlighet, er det på tide å elske DEG!

I <3 Me - Jeg elsker meg

Jeg har ikke noe bilde som symboliserer det å elske meg selv, så jeg tok et raskt søk på google “love yourself” og gjett om det fantes mye flott symbolikk og kloke ord. Derfor vil jeg benytte sjansen til å bare vise noe av det som var der i dag.

Elsk deg selv, aksepter deg selv, tilgi deg selv og vær god mot deg selv

Mange av oss har nok hørt at den første kjærligheten vi opplever er kjærligheten til en mor, men etter å ha lest en del utviklingsteorier tror jeg at den aller første kjærligheten vi opplever er den til oss selv. Det er bare det at denne kjærligheten forsvinner fordi vi blir påvirket av miljøet vi vokser opp i.

Elsk deg selv, tro på deg selv, finn din indre kraft og drømmene dine vil bli virkelighet

Denne føles helt riktig for meg, hvis jeg elsker meg selv, tror på meg selv så finner jeg også den kjernen inne i meg som jeg trenger for å blomstre helt ut. Og jeg tror virkelig ikke at dette er noe vi greier i ung alder, jeg tror at den klokskap og erfaring vi opparbeider oss gir oss en helt annen trygghet og når vi har nådd et visst nivå av trygghet så vil vi naturlig begynne å søke mer innover i oss selv. Vi vil stille spørsmål som “hva er meningen med livet”, vi vil se at ting henger sammen og at vi har en intuisjon som ofte stemmer. Det er denne klokskapen og erfaringen jeg har kjent på flere ganger i livet mitt allerede. Da jeg rundet 30 år ble jeg veldig bevisst på en indre trygghet jeg ikke hadde kjent så mye på før – og nå som jeg ble 40 år har denne tryggheten bare blitt enda sterkere. Jeg har pratet med 50 åringer som sier det samme og når vi blir 60 år så vil vi slutte å bry oss så mye om hva andre mener om oss selv – ergo utvikles denne tryggheten med alderen. Jeg har også hørt at alderdommen kan være slitsom, men om vi er klåre i hodet og forholdsvis spreke i kroppen så vil vi få en ny vår når vi runder 90 år! Det er bare å juble og fryde seg – for denne tryggheten er noe av det jeg vil anta er kjærlighet til oss selv. Rødt hjerte

Jeg elsker meg selv

Dette bildet likte jeg aller best av alle. Det symboliserer virkelig kjærlighet til meg selv.

Med ønske om en riktig god elsk-deg-selv-dag!

 

– Trinity