Skip to content

Archive for

19
Sep

Har så mye å glede meg til

Jeg greier nesten ikke å vente på at tiden skal gå raskt nok. Jeg har vært så heldig å få muligheten til å delta på NORDphotographys Photoshop-workshop Smilefjes.

NORDphotography

Jeg fryder meg og har sommerfugler i magen. Jeg gleder meg så utrolig mye til dette. (Selvfølgelig gruer jeg meg også, men den følelsen skyver jeg unna når den dukker opp; du vet den følelsen som sier jeg ikke er flink nok, at jeg ikke har noe der å gjøre, at jeg ikke har bruk for det – jeg vil ikke høre på det) Så nå er jeg kjempe flink til å dytte negative tanker bort i en krok. For jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg til noe som helst. I alle fall ikke slik som dette. Ingen fødselsdager eller andre helligdager har noen gang vært så frydefult som denne følelsen er Smilefjes.

I tillegg har jeg bestilt meg time til Bjørg Jeppesen – min “helhetsterapeut”. Jeg har hatt god effekt av en del av det hun startet opp sist. Smilefjes

life alignment og helhetlig energi

Og så har jeg endelig fått time til min fabelaktige frisør Tommy hos INCH på St.Hanshaugen igjen. Det er ikke så lett å ha en veldig travel frisør så langt unna. For jeg har begrenset med muligheter til å reise innover til Oslo slik at det passer med hans skjema.

Massasjestoler - INCH på St. Hanshaugen

Hvordan skal jeg få tiden til å gå fram mot oktober? Jo, det er forholdsvis enkelt – ta bilder, redigere bilder, søke jobber, trimme litt og kose meg litt inni mellom alt dette.

Manpowernav_ledigestillingerjobb_finn.norubrikk.no

Ta bilderPhotoshop

 

– Trinity

 

19
Sep

Dag 74 – Tilbake til bønn, tro og Gud?

Dag 74:

“Whatsoever ye shall ask in prayer, believing, ye shall receive.” Uansett hva du ber om i bønn, tro, og du skal motta. ~Matthew 21:22 (eller Matteus som vi kaller han).

Tusen takk for mamma, pappa, søstrene mine, vennene mine, tingene mine la meg beholde alt i morgen ogsåKjære Gud du som er i Himmelen - vær så snill og hør min bønn og hjelp meg så den blir virkelighet. AMENJeg ber til deg og sender deg min kjærlighet i håp om at det kommer kjærlighet tilbake

Det er dette som er så vanskelig å tro på. Hvordan kan jeg tro på det når jeg alltid har blitt fortalt at belønning kommer bare etter hardt arbeid og stor innsats. Å endre tankemåter er virkelig omfattende prosesser. Akkurat nå har jeg begynt på en bok jeg fikk, og den trosser nok alt jeg kan forestille meg. I de fleste selvutviklings og spirituelle bøker jeg har vært borti ser essensen ut til å være at vi må tro for å komme inn til kjernen. Vi må tro på noe større enn oss selv og de vi har i rundt oss. Det er troen på Gud, mange av forfatterne kaller dette “noe større enn oss selv” for Gud, av mangel på et annet navn. Alt var så mye enklere da jeg bare forholdt meg til min barnetro, den jeg lærte på barneskolen. Jeg føler meg i alle fall heldig som har muligheten til å lese, filosofere og finne ut hva som er viktig eller ikke i livet.

Himmelske samtaler. Kommunikasjon med Gud

Jeg har akkurat begynt så jeg kan ikke si så mye om boken enda, bortsett fra at Walsch ser ut til å ha en stor porsjon fantasi. Og kanskje er det bare mine egne fordommer som snakker akkurat nå fordi jeg bare ikke forstår hvordan dette er mulig?

Jeg håper i alle fall at Du får alt Du ber om i dag. Smilefjes Ha en strålende dag.

 

– Trinity

19
Sep

Dag 73 – Du vet dine tanker blir til ting

Dag 73:

Dine tanker tilfører ting i ditt liv. Dine tanker blir til ting. Si dette om og om igjen til deg selv, helt til det synker inn i underbevisstheten og i bevisstheten din. Dine tanker blir til ting.

EiffelToppen_thumb7

ParisLove_thumb7

EiffelBunnen_thumb8

Ting kan være så mangt, det kan være materielle gjenstander, eller det kan være reiser, opplevelser, kjærlighet og så videre. Jeg greier aldri å se på ting som bare det materielle rundt meg. Dette kan komme av et dårlig vokabular fra ungdommen. “Skal vi gjøre ting” (på lik linje med all bannskapen som preget vokabularet i oppveksten – puh jeg er glad for at jeg tok meg på tak og kvittet meg med det)

Nå går jeg og tenker på det jeg trenger og det jeg ønsker meg.

all_wishlists_thumb[3]

– Trinity

19
Sep

Dag 72 – La tankene spinne rikdom lik et edderkoppnett

Dag 72:

Et perfekt eksempel på at Hemmeligheten og Loven om tiltrekning virker er: Du kjenner kanskje noen som har oppnådd å få massiv rikdom, mistet alt, og innen kort tid har de tilegnet seg massiv rikdom igjen. Enten de visste det eller ikke var deres dominerende tanker innstilt på frekvensen om rikdom; det var slik de oppnådde rikdom i første omgang. Så begynte de å tenker skremmende tanker om hva som ville skje hvis de mistet alt, helt til de tankene ble realitet og de faktisk mistet alt. Så snart de hadde tapt alt forsvant de skremmende tankene om hva som ville skje om alt ble borte, så var det naturlig for dem å gjenoppta tankene om rikdom. Og da kom rikdommen tilbake igjen.

Ingen bekymrende tanker - la tankene heller spinne mer rikdom