Skip to content

Archive for

15
Sep

Dag 70 – Et hett tips er å begynne dagen med tanker og følelser av takknemlighet

Dag 70:

Takknemlighet var en fundamental del av undervisningen til alle de store avatarer gjennom historien. I boken som forandret livet mitt, The Science of Getting Rich, skrevet av Wallace Wattles i 1910, er takknemlighet det største kapittel. Hver lærer omtalt i The Secret bruker takknemlighet som en del av hans eller hennes dag. De fleste av dem begynner dagen med tanker og følelser av takknemlighet.

Takknemlighet for alt det vakre rundt meg

I går våknet jeg veldig tidlig og sto opp, selv om jeg ikke hadde noen ting jeg skulle – bortsett fra alt det daglige. Da klokken var 10 hadde jeg rukket mer enn jeg normalt gjør på en dag. Jeg følte meg utrolig takknemlig for den deilige morgenen og formiddagen. Jeg kan fortsatt kjenne hvor takknemlig jeg er for at jeg var så effektiv i går, for det betyr at jeg har all verdens tid til å kose meg på formiddagen i dag.

Det er vel denne følelsen jeg skal forsøke å huske og ta med meg hver morgen. I det siste har jeg også vært veldig takknemlig når jeg går og legger meg. Jeg har greid å blogge nesten hver eneste dag i godt over ett år nå og jeg liker det så godt og jeg takker hver eneste dag for at jeg kan gjøre det.

Med ønske om en takknemlig dag for deg. Håper du finner minst tre ting å være takknemlig for i dag. Kanskje er jeg så heldig at du er takknemlig for at du kom innom bloggen min i dag Smilefjes som blunker da er vi to om det Smilefjes.

 

– Trinity