Skip to content

Archive for

13
Sep

Dag 68 – En “innsidejobb” fordi omverdenen er for materiell

Dag 68:

Alt du ønsker er en “innsidejobb”! Omverdenen er en verden av effekter, det er bare et resultat av tanker. Still dine tanker og frekvens på lykke. Utstråle følelsen av lykke og glede i deg, og sende det inn i universet med all din makt, og du vil oppleve ekte himmel på jorden.

Barna følte seg som engler da de så dette bildet - og det er himmel på jord å få være sammen med barn

Jeg kunne ikke la være å oversette inside job med “innsidejobb” – det som menes er at vi skal jobbe introvert – altså innover i oss selv. Og det er jo det som er så utrolig skummelt. Det er verre enn den vanskeligste jobben jeg har blitt satt til, det sier ikke lite for jeg har hatt nok av tunge og vanskelige jobber i mitt yrke som sykepleier og lærer. Det har vært alt fra konfrontasjon av studenter som ikke består til å pleie familier der deres lille barn ligger for døden.

Som du sikkert skjønner så har jeg en stor innsidejobb å gjøre. Eller rettere sagt så tror jeg at jeg har en intern granskning på gang. Jeg gleder meg over hver eneste gang jeg har mulighet til å sitte og skrive, og filosofere, over disse emnene. Jeg kjenner jeg kan bli veldig alternativ i tankegangen min – og plutselig kommer realisten inn med et stikk som gjør at jeg blir helt forvirret. Har du opplevd det? Jeg har en følelse av at den akademiske utdanningen min ødelegger mye av de drømmene jeg hadde tidligere. Hvordan kan jeg kombinere dem? Drømmeren og Realisten! Vanskelig. Det hadde vært veldig morsomt om jeg kunne få det til. Umulig? Neppe, det tar bare litt lenger tid.

Da jeg var ung drømte jeg ofte at jeg var et orakel – en som folk kom og stilte spørsmål til og jeg ga de svar. Jeg visste ikke engang at det fantes noe som het orakel den gangen. Jeg hadde bare alle svarene. Og jeg ble alltid overrasket over hva jeg “sa” til folk – for barnet jeg var forsto ingenting av det.  Kanskje det er på tide å gå inn og høre hva orakelet vil si til meg selv – nå som voksen. Tenk om det er noe jeg ikke vil høre!? Hvordan kan jeg komme meg over skuffelsen da? OK – jeg VET at jeg aldri vil finne noe jeg ikke er rede til å finne, men enn om det skjer en glipp Smilefjes som blunker

Med ønske om en grublende dag til deg.

 

– Trinity