Skip to content

Archive for

10
Sep

Dag 65 – Du holder alt i din bevissthet.

Dag 65:

En ubegrenset tilførsel av ideer er tilgjengelig for deg. All kunnskap, oppdagelser og oppfinnelser som er i Universets Sinn ligger der som muligheter på frekvensene, venter på at det menneskelige sinn skal trekke dem ut. Du holder alt i din bevissthet.

Du kan holde alt i din bevissthet

Jeg har ved flere anledninger hørt om folk som har drømt en oppfinnelse og husket den når de våkner for så å sette den ut i livet. Eller sanndrømthet, det er ikke så uvanlig, hvis vi bare “hører etter hva drømmene sier til oss”. Alt dette vil i så tilfelle være kunnskap, oppdagelser og oppfinnelser som Universet bringer oss. Jeg vet også hvor vanskelig det er å lytte til det jeg får “høre” om natten. Noen ganger kan jeg finne på å tolke drømmer sønder og sammen og vite at de ikke betyr noe. Jeg har, gjennom livet, hatt 3-5 drømmer som har gjentatt seg, noen flere ganger enn andre. Det er spesielt én, jeg drømmer om fjær – og noen ganger finner jeg fjær der de ikke skulle vært eller hadde noen sjanse for å være. Denne drømmen har jeg enda ikke helt forstått.

Nå har jeg fått tak i en mp3-fil med meditasjon over å holde alt i bevisstheten. Den skal jeg forsøke og hvis det er noe bra så kommer jeg tilbake med informasjon om den.

 

– Trinity